Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вода має розумові здібності?

Світ:

Семінари доктора Масару Емото «Думки про воду» захоплюють аудиторію зафіксованими на фото замороженими кристалами води, демонструючи неймовірну реакцію води на думки, слова та зображення.
Оригінальні й новаторські дослідження Доктора Масару Емото виявляють, що вода тісно пов’язана із нашою особистою та колективною свідомістю.

Його відкриття здобувають широку популярність в усьому світі, особливо після показу документального фільму «What the bleep do we know?» («Які звукові сигнали ми знаємо?»).

Досліди Емото, що включають у себе фотографування відмінностей між кристалами води після прикріплення ярликів із різними словами до однакових пляшок із водою, програвання воді різних видів музики, направлення на воду добрих і поганих думок та демонстрації воді зображень, відкрили, що вода має життя, пам’ять і розумові здібності.

Експерименти також демонструють те, що вода відповідає позитивно на високоморальну інформацію, стаючи чистою, і негативно – на аморальну інформацію, стаючи брудною.

Семінари у Новій Зеландії на початку липня пройшли з аншлагом і величезним успіхом. Гумор поєднувався із цікавими відкриттями та теоріями, що викликали велику увагу у багатьох людей.

Вчений демонстрував дуже гарні зображення кристалів води з усього світу, у тому числі й кристалу прісної води із Нової Зеландії.

Емото, котрий сам вважає себе скоріше «оригінальним мислителем», ніж ученим, пояснює, як можна краще берегти й покращувати якість наших водних ресурсів: «Якщо ми виявимо до води свою любов і вдячність, вона стане красивішою й чистішою.

Думаю, якщо кожна людина на Землі зможе так робити, то нам не потрібна буде ніяка хімічна обробка чи якесь інше очищення води».

І якщо ви думаєте, що це звучить трохи надумано, те в японського вченого є маса фотографічних свідчень, щоб довести це.

Семінар у столиці Нової Зеландії виглядав, як візуальна симфонія з ілюстраціями дослідів доктора Емото з водою, у яких використовувалися звук, слова та картини; вчений побудував пояснення й концепції навколо енергії та вібрації. Він постулював, що вода є найкращим провідником вібрації, і що без вібрації не може бути життя.

Емото показав, що схожість між речовинами з однаковою вібрацією означає те, що вони можуть передавати енергію один одному. Він продемонстрував це, вдаривши по одному із двох однакових камертонів. Потім доктор Емото заглушив той камертон, по якому був нанесений удар, щоб показати, що камертон, до якого не доторкалися, у той момент сильно вібрував й одержав енергію.

Японський вчений зауважив, що це усього лише одна конкретна частота вібрації, і він думає, що люди покривають усі частоти нашого світу, тобто вібрації людини можуть впливати на всі вібрації у цьому світі. Він також вважає, що розходження у вібраціях людей сьогодні виражається у нинішньому хворобливому стані Землі.

«Вода – це дзеркало наших сердець», – каже він.

«Нью-эйдж був якийсь час популярним, але в людей щодо цього ніколи не було нічого реального, що б можна було досліджувати, і зміщення від матеріалізму до духовності не дуже просувалося. Однак щось таке реальне, як кристали води, може допомогти людям рухатися у правильному напрямку».

Докторові Масару Емото 63 роки, він родом з японського міста Йокогама. Будучи випускником університету, він у 1986 р. заснував Корпорацію міжнародного управління охорони здоров’я (IHM), а у 1992 р. став дипломованим доктором нетрадиційної медицини.

Він у США ввів концепцію мікрокластерної води й представив технологію Магнітного резонансного аналізу. Пізніше доктор Емото почав своє всебічне вивчення таємниць води, а також винайшов фотографію мікро-водних кристалів.

Також він є автором книг-бестселерів: «Інформація від води», «Приховані інформації у воді» та «Активна потужність води».

Доктор Масару Емото також розповів про те, що збирається поширити 6 мільйонів безкоштовних екземплярів написаної їм книги у школах усього світу, щоб виховувати у дітях розуміння важливості води.

Щоб ознайомитися із більш докладною інформацією про доктора Емото та його дослідження, будь ласка, відвідаєте сайт (англійською): www.hado.net .

-------------------------------
В тему:

Олександр ФІЛАТОВИЧ: «Справжнє одужання настає, якщо «стерти» хворобу на рівні духу»

«Машина бажань»: читання Живого Слова допомагає здавати екзамени

Живе Слово творить життя! — нова книга Олександра Філатовича

Живе Слово — нова розробка Інституту метафізичних досліджень Перехід-IV

Мова і здоров’я
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи