Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Слов'янський расизм

Світ:

Стара Європа віддає слов'янам розв’язання расової проблеми

Нещодавно мені попалася книга, присвячена делікатній темі расової теорії, викладена у світлі сьогочасної науки (хоч на науковий статус вона ще і не тягне): «March of the Titans. A History of White Race».

Іншим разом я сприйняв би її подібно до "клюкви" (мало чого люди пишуть на дозвіллі), проте розвал Совітів разом з останньою расовою диктатурою в Південній Африці, а також т. з. «нейтралізація Германії» (шляхом її об’єднання) примушує розглядати дану тему цілком серйозно. Годі й говорити про важливість расових конфліктів на сьогоденних теренах Європи (досить згадати Францію, Англію та Германію). Проте ще важливішим є те, що стара Європа віддає розв’язання даної проблеми СЛОВ’ЯНАМ!

Так - так, незважаючи на те, що вона при нагоді і без, витирає ноги об Росію (про Україну годі й говорити), але останні надії Європи покладені на НАС!

Звичайно, я не раз жартував з приводу тези, що Україна - батьківщина слонів. І це моє право, оскільки Україна є моя батьківщина, і я всіма своїми зусиллями бажаю їй добра. Але подивіться на перший малюнок п’ятої глави, де чорним по білому подана схема розселення індо-європейських народів. Можете не сумніватися, — з України!

Звичайно, могутня Росія зараз знаходиться нижче ватерлінії, тому їй зараз не до расових проблем, чи арійства. Ну і що ж? Естафету панслов’янізму підхопила "нікчемна" Словенія (всього 2 млн населення!)

Я маю на увазі, що в середині 80-х років, перед здобуттям незалежності, в Словенії була проведена науково-пропагандистська робота на тему словено-венетських звя’зків (продовження історії словен мінімум на 4000 років!). Знову ж таки, іншим разом я просто посміявся б над цими замашками ліліпута, проте науково-популярні роботи на цю тему згодом були опубліковані в Германії, Італії та на англійській мові! Якщо слабка реакція Германії цілком пояснюється постфашистським синдромом, від якого вона не відійшла ще й досі, то активна участь Італії в пропаганді даних ідей (творче допрацювання та видання оригінальних праць) просто викликає подив!

Звичайно, часи використання лінійки та штангенциркуля давно залишилися в 19-му столітті. Зараз використовують суперкомп’ютери для розшифрування геному людини. А для проведення генетичного спектрального аналізу досить звичайного комп’ютера з відповідним програмним забезпеченням, проте медико-біологічне матеріальне забезпечення ще досить дороге. Проте не сумнівайтеся, базові генетичні спектральні дослідження вже проведені (навіть на Україні). Про близькість словен та українців в генетичному плані годі й говорити.

Вони лише зробили перший крок. Що далі?

------------------------------------
В тему:

Марш титанів: історія Білої раси

Арійські корені культури давнього Китаю

Згадай себе!

Гіперборійські традиції українців

Трипільські витоки містобудівних традицій у давніх слов’ян

Сенсаційне відкриття зробили археологи із Запоріжжя

Арійці: культурне переміщення в Китай. Нові докази давньоєвропейської міграції на Схід

Першi письменні люди жили на територiї України

Південноруські корені вікінгів

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи