Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Український рок-одяг

Світ:

В Україні є місце, де можна купити футболки з емблемами провідних українських рок-гуртів.
Відділ “Рідна мода” відкрився зовсім недавно, але вже встиг звернути на себе увагу. Адже тут продаються речі, які дуже важко (або взагалі неможливо) знайти в іншому місці.

Основна ідея відділу – пошук сучасного українського молодіжного стилю, який би поєднував у собі модні тенденції, новітні матеріали, передові технології, вдалі винаходи з традицією, що існує на нашій землі протягом тисячоліть – від трипільської цивілізації через кіммерійців, сарматів, скіфів, антів, русичів, козаків до сьогодення.

А один з розділів цього відділу – це футболки з символікою українських рок-гуртів. На сьогодні (29 вересня) у відділі є футболки гуртів “Борщ”, “Воплі Відоплясова”, “Гайдамаки”, “ОтVінта”, “Тартак”, “Тінь сонця”, “Фліт”. (футболки “Кому вниz” майже одразу розібрали всі. Тепер чекатимемо на новий тираж). Ще кілька відомих гуртів пообіцяли надати свої футболки протягом найближчих днів. А деякі гурти, що не звертали раніше уваги на таку форму свого пі-ару, узнавши про існування подібного відділу, вирішили також випустити власний “рок-одяг”.

P.S.
Українські рок-гурти, які хочуть, щоб їхні футболки також були наявні у відділі, можуть зв’язатись з “Рідною модою” через електронну пошту [email protected]


Оновлення:
З лютого 2007 року «Рідна мода» закрила свою торгівельну точку на вулиці Вересневій і тепер існує як Інтернет-крамниця. Знайти «Рідну моду» можна тут:
www.ridnamoda.com.ua


----------------------------------------------------

В тему:

Проект Сенсар: мова, одяг, Лінукс

Український костюм у часі і просторі

Нова арійська культура: естетика, стиль, дизайн

Модна тенденція

Тотальна війна
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи