Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Перші піраміди побудували давні українці?

Як з’ясували дослідники, в Україні піраміди побудували раніше, ніж в Єгипті. І нашпигована наша держава гостроверхими спорудами, як квітка соняшника насіннячком.
Піраміди знаходять, починаючи від кордону з Росією і закінчуючи чорноморським узбережжям. Цього разу піраміди виявили школярі на городі під Луганськом. Перші сім пірамід знайшли в Криму, під Севастополем, два роки тому.
Луганські археологи кажуть: вони розкопали дві піраміди і святилище давньоукраїнського бога Сонця. Він не має нічого спільного з єгипетським Ра. Українські піраміди – це давні арійські храми-святилища.

Жителі Луганська стверджують, що їхнім пірамідам — п’ять тисяч років. Вони старші від єгипетських, але ніколи не були усипальнями. Господарська українська душа не може перенести нерентабельного використання великих незграбних будов. У них, як стверджує доктор історичних наук Віктор Клочко, молилися і лікувалися. «Це свідчить про високорозвинуту і стародавню українську цивілізацію».

Луганська влада підрахувала фінансову вигоду, яку обіцяють піраміди. Голова відділу туризму і охорони культурної спадщини Луганської обласної адміністрації Володимир Виборний заявив, що піраміди будуть «музифіковані». Туристи зможуть не тільки на них дивитися, але й слухати їхні пісні. Це, на думку обласного начальника, приверне в регіон, віддалений від туристичних маршрутів і славний тільки степами і териконами, іноземців з довгим євро.

Після виявлення під Луганськом пірамід в Україні з’явився новий різновид учених — пірамідологи. Вони об’єдналися навколо Міжнародної академії безпечного розвитку людства. Її представник Бердишев стверджує: всього в Україні 200 пірамід, скоро їх виявлять під Дніпропетровськом і Чернівцями, їм 12-15 тисяч років.


За матеріалами Української газети плюс

----------------------------
В тему:

Арійські корені культури давнього Китаю

Згадай себе!

Історико-археологічний музей “Прадавня Аратта – Україна” в с.Трипілля

Підводні дослідники знайшли нові докази Великого потопу

Гіперборійські традиції українців

Три Великодня

Трипільські витоки містобудівних традицій у давніх слов’ян

Сенсаційне відкриття зробили археологи із Запоріжжя

Марш титанів: історія Білої раси


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи