Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Замість правди про Голодомор - голлівудський "голокост"

Категорія:

Віктор Ющенко в середу ввечері відвідав презентацію повнометражного документального фільму «Назви своє ім'я», присвяченого т.зв „голокосту”, який начебто мав місце під час Другої світової війни на території України. Про цю подію повідомляє прес-служба глави республіки. Нагадаємо – 14 жовтня, на Покрову під час Маршу УПА, Ющенко терміново полишив Київ. Звісно, українці – не голокост і не Спілберг.
Фільм, знятий режисером-документалістом Сергієм Буковським, представили в Києві співпродюсери проекту – голлівудський кінорежисер-мультімільярдер Стівен Спілберг та олігарх Віктор Пінчук.

Як заявив Пінчук на прес-конференції після презентації проекту, планується, що фільм «Назви своє ім'я» буде представлено в прокаті, а також на національних українських телеканалах. Дистрибуція картини, за словами мецената, може початися наприкінці поточного року.
"Фільм – це тільки початкова точка цього проекту», – підкреслив Пінчук, додавши, що творці мають намір продовжувати співробітничати з Фондом Шоа для подальшої підтримки й використання матеріалів проекту в освітніх цілях. Зокрема автори проекту планують розповсюдити його матеріали серед українських шкіл і ВУЗів, супроводжуючи їх навчальними посібниками для вчителів, робота над якими завершиться на початку наступного року. Проект, таким чином, стане частиною широкої освітньої програми з історії т. зв. „голокосту” (!!!)

Спілберг висловив надію, що проект «Назви своє ім'я» та подібні до нього «дійсно змінять світ, і вже його міняють».
Висновок: розкрутка проекту „голокост” покликана замінити правду про Голодомор.

Таким чином актуальним лишається гасло правих сил: організаторів та виконавців найстрашнішого злочину в історії цивілізації – Голодомору – назвати поіменно і публічно покарати з конфіскацією майна. „Голокостів” в Україні не було.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи