Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Шанувальникам Нестора Махна

Світ:

У відділі “Рідна мода” є футболки, присвячені цій неординарній особистості. Їх можна замовити поштою.
“Народний Оглядач” вже писав про сучасне осмислення феномену махновщини в нашій історії. Совєтська історіографія трактувала український козацько-селянський повстанський рух під проводом Нестора Махна виключно, як бандитський. Після зняття ідеологічних заборон, з’явилась можливість серйозного дослідження махновського руху і його провідника. Ця неординарна особистість ще чекає на справжній неупереджений аналіз. А поки що шанувальники Нестора Івановича можуть виразити своє ставлення до українського повстанського руху через носіння присвячених йому футболок.

Футболка 1
На груди фото вступу махновського війська до населеного пункту. Напис “Бий червоних, поки не побіліють, бий білих, поки не почервоніють”. На спині зображення руки з маузером і напис “Гуляй-Поле”. Вартість футболки в крамниці 50.00 гривень, з пересилкою 57.00 гривень.

Футболка 2
На груді портрет Нестора Махна. Напис “Мама анархія, батько Махно”. На спині зображення кулемету “Максим” та історичний напис, що був на деяких махновських тачанках: “Хренъ доженеш, хренъ втечеш”. Вартість футболки в крамниці 50.00 гривень, з пересилкою 57.00 гривень.

Футболка 3
На груді зображення махновського прапора (цей прапор сьогодні зберігається у краєзнавчому музеї в Гуляй-Полі). Напис на прапорі “Смерть всім, хто на пиришкоді добутья вільності трудовому люду”. Вартість футболки в крамниці 40.00 гривень, з пересилкою 47.00 гривень.

Футболка 4
На груді зображення черепа, скопійованого з махновського прапора, а також дорисовані маузери та шаблі. Напис на футболці “Воля або смерть”. Вартість футболки в крамниці 40.00 гривень, з пересилкою 47.00 гривень.

Футболка 5
На груді портрет Нестора Махна в папасі. Напис “Махно forever”. Вартість футболки в крамниці 40.00 гривень, з пересилкою 47.00 гривень.


В Києві футболки можна купити у відділі “Рідна мода”. Мешканці інших міст України можуть замовити футболки за адресою [email protected]. В рядку “Тема” вкажіть “Футболки з Махном”. В самому листі напишіть які саме футболки, які розміри та у якій кількості ви замовляєте.

Відповідність буквенних та цифрових позначень розмірів: S (46-48), M (48-50), L (50-52), XL (52-54), XXL (54-56).

Футболки надсилаються післяплатою (оплата на пошті по отриманні бандеролі).


----------------------------------------------------

В тему:

Козацький чорний ангел

27 жовтня - день народження Нестора Івановича Махна

Українське прискорення: генерал Де Ґолль + Батько Махно

Стихійне покозачення населення України

Продай одежу й купи меч!

Андеґраундом - по офіціозу!

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи