Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ліві - захисники прав збоченців і дегенератів

Категорія:

У нижній палаті парламенту Італії виникли суперечки про те, яким туалетом повинен користуватися перший в історії країни депутат-трансвестит.

"Ви не можете користуватися цим туалетом. Це жіночий", - такі слова почув Володимир Луксурія від члена правоцентристської партії Елізабети Гардіні. У суперечку довелося втрутитися спікерові парламенту.

Незважаючи на чоловічу стать, Луксурія носить жіночий одяг, однак операції щодо зміни статі не робив. У квітні 40-літній захисник прав гомосексуалістів і "наркокоролева" у минулому був обраний у парламент Італії. Луксурія прагне, щоб про нього говорили "вона".

"Я вже багато років користуюся жіночим туалетом. Навіть припустити не могла такої агресивної реакції, - говорить Володимир. - Мені незручно заходити в чоловічий туалет. Це бентежить і мене, і самих чоловіків".

Гардіні, спікер партії Сільвіо Берлусконі "Вперед, Італія!", розповіла, що була шокована, коли зіштовхнулася в туалеті з Луксурією. Вона також додала, що відправила лист протесту офіційним особам. "Йому потрібен персональний туалет", - вважає Гардіні. Її думку підтримують правоцентристські депутати, що закликають обладнати третій, спеціальний туалет для трансвеститів.

Однак навряд чи цю пропозицію буде розглянуто. Бюджет на 2007 рік уже був урізаний більше ніж на 2 млн євро, що призначалися на закупівлі мила, туалетного паперу і миючих засобів.

Лівоцентристські депутати встали на сторону Луксурії, а один з них звинуватив Гардіні в статевій дискримінації і расизмі.

Спікер парламенту Фаусто Бертінотті закликав бути терплячішими один до одного. "Мені дуже шкода, що ми обговорюємо все це", - сказав він.

За матеріалами РБК-Украина



В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи