Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Про короткий метр, Скрипку, і призи

Future Shorts – найбільша мережа показів короткометражних фільмів у Європі. Регулярні покази Future Shorts проходять кілька разів на місяць у десятках кінотеатрів і клубів Лондона, Парижа, Лісабона, Брюсселя, Единбурга... Фестиваль стрімко розповсюджується по світу – від Бразилії до Південної Кореї. В Україні представником Future Shots є «Артхаус Трафік», завдяки саме цьому дистриб’ютору український глядач може торкнутись до найкращих картин світового прокату.
Листопадові Future Shorts не стоять осторонь світових проблем. Програма отримала назву «Теротерапія», представляють її, як завжди, найкращі короткометражки світу, серед яких світовий кінохіт, номінант численних кінопремій і претендент на «Оскара» «Мистецтво занепаду» - фільм польського режисера Томека Буґґінські. Цього року представником України є кліп на пісню гурту «ВВ» «Колискова». Олег Скрипка залишається на передовій культурних подій України. У створенні кліпу взяли участь Олег Цуріков (аніматор «Трамвая №9», який отримав Срібного Ведмедя у Берліні у 2003-му) та Євген Альохін. В результаті – отримали якісну роботу у неповторному стилі української анімації.

Олег Скрипка та Олег Цюриков (Аніматор мультфільма "Йшов трамвай №9", який у 2003-му році отримав Срібного ведмедя на кінофестивалі у Берліні)


Фото (c) Ольги Закревської


----------------------------------------------------

В тему:

Психологічний трепетняк від “ВВ”

“Vоплі” змінили .com на патріотичне .com.ua

Українські мультики в інтернеті (безкоштовно)

Українізована мультиплікація

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи