Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ліберали – чума ХХІ століття

14 жовтня 2006 року у Києві на Марші УПА ліберали підходили до правих активістів, уважно прислухалися, запам’ятовували, записували на диктофони, фотографували, розповсюджували серед присутніх чутки, що скрізь навколо провокатори, які хочуть всіх спровокувати. Після чого викладували в інтернеті фотографії українських правих активістів, називаючи їх провокаторами.
Ліберали - приховане зло. Вони гірше за лєвотню. Лєвотня своєї українофобії не приховує. А ліберали приховують. Тому ліберали – приховане зло. Вони як мікроби.

Як впізнати ліберала? За термінологією. Ліберал полюбляє вживати такі слова: піар, мессідж, креатів, гламур, злагода, толерантність, виваженість, політична нація, провокація, поміркованість, громадянське суспільство, фашисти (комуно-фашисти), расисти, нацисти, ксенофоби.

Ліберал щиро вважає:

- кожний акт спротиву окупантам є провокацією фашистів з метою піару провокаторів;
- неполітичні українці – це фашисти;
- Україна – спільний дім для всіх біженців земної кулі;
- українофоби є українофобами тому, що ліберали не прочитали їм ліберальних книжок;
- в УПА воювали не українці (жидівські курені, циганські батальйони, бушменські дивізії);
- Юля хороша, а любі друзі нехороші;
- справжні націоналісти – це ліберали;
- несправжні націоналісти – це російські скінхеди, які приїхали провокувати в Україну під виглядом українських фашистів;
- краще нелегальний мігрант у вишиванці, ніж російськомовний українець;
- збочення це добре, бо це антифашизм;
- Євросоюз це добре, бо там легалізовані збочення;
- Україна для українці це погано, бо це фашизм;
- Україна без українців це добре, бо це антифашизм;
- вбивати українців можна – це антифашизм;
- вказувати українофобам та мігрантам на недопустимість екстремізму – не можна, це фашизм.
-
Ліберали – провокатори. 14 жовтня 2006 року у Києві на Марші УПА ліберали підходили до правих активістів, уважно прислухалися, запам’ятовували, записували на диктофони, фотографували, розповсюджували серед присутніх чутки, що скрізь навколо провокатори, які хочуть всіх спровокувати. Після чого викладували в інтернеті фотографії українських правих активістів, називаючи їх провокаторами. Є авторитетна версія, що ліберали фінансуються спецслужбами іноземних держав з метою спроби дезорієнтації українських нових правих.

Ліберали – українофоби. Українофобія єднає лібералів з лівацькими екстремістами. Тому між лібералами та ліваками різниці немає. Усі вони українофоби. Як і ліваки, ліберали не визнають факту існування української нації та відкидають нашу історію. Ліберали вірять в народженні на Майдані 2004 року „політичної нації”, та переконані, що Україна стала державою 24 серпня 1991 року.

Ліберали – послідовники Винниченка. Їх тактика – насадити пацифізм, щоб знищити націю. Їх стратегія – втекти на Захід, де потім на віллах писати мемуари про несвідомих українців, які не полюбили толерантних і елегантних лібералів (див. В.Винниченко, Відродження нації).

Ліберали – проект окупантів. Як і всі окупанти, вони провокатори. Ліберали – провокатори та українофоби.



В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи