Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Повний гаплик (вісті з Європи)

Кілька цікавих цитат з європейських ЗМІ

ПРОЩАВАЙ, БРИТАНІЄ...
Цитата зі статті Роя Лідла (Roy Liddle) в “The Spectator”, 11 листопада 2006 :

Приблизно мільйон британських громадян залишили країну й уїхали кудись на постійне проживання з 2000 року. Згідно з даними “Office for National Statistics” минулого року 380 тисяч осіб залишили Британію, з них біля 200 тисяч є громадянами Британії. Але за той же час 565 тисяч іммігрантів в’їхали в Британії, переважна більшість з Індійського півострова (насамперед з Пакистану та Бангладеш).

Ці факти було подано, як нібито абсолютно не пов’язані між собою. Ніхто не насмілився зауважити, що є прямий причинно-наслідковий зв’язок між кількістю виїжджаючих британців та в’їжджаючих не-британців. [...]. Навіть для нашого найбільш вільно-думаючого і надійного мозкового центру Civitas цей зв’язок здається занадто далеким. Його речник, Роберт Вілан (Robert Whelan), відважився сказати, що можливо жахливий стан національної системи охорони здоров’я (national health service –NHS) призводить до масового від’їзду. Але я підозрюю, що більшість з тих, хто уїхав, не мали причини контактувати з системою охорони здоров’я, оскільки вони переважно молоді й здорові. Мені здається абсолютно ясним, що важливою причиною [...] того, що так багато британців пакують валізи, є те, що на їхню думку навколо занадто багато неєвропейських іноземців.


ПРОЩАВАЙ, ГОЛЛАНДІЄ...
Цитата з “Expatica”, 10 листопада 2006 :

За перші 9 місяців поточного року майже 100 тисяч осіб уїхали із Голландії на постійне проживання, це на 12 тисяч більше, чим за аналогічний період попереднього року. Загалом голландське населення зменшилось за період 2004-2006 р. на 75 тисяч осіб. За попередні три роки було позитивне міграційне сальдо у 75 тисяч осіб. Незважаючи на такі зміни, кількість іммігрантів продовжує зростати.


ПРОЩАВАЙ, НІМЕЧЧИНО...
Цитата з німецького тижневика “Der Spiegel”, 10 листопада 2006 :

Зіткнувшись з поганими перспективами роботи, високими податками та набридливою бюрократією, все більше німців вирішують емігрувати. При тому більшість з тих, хто уїжджає, мають високу кваліфікацію – що може мати погіршення економічних наслідків. Вони прагнуть жити в країні, де є всі можливості: можливість зробити успішну кар’єру, мати майно та досягнути процвітання.


----------------------------------------------------

В тему:

Європейське Агентство з Безпеки малює похмуре майбутнє

Вісті з “Єврабського Фронту”: Німеччина, Швеція, Бельгія

Третина німців зізналися, що почувають себе іноземцями у власній країні

Почервоніння: іммігранти зсунули баланс у бельгійських регіональних виборах

Скільки китайців живе в Україні?

Україна займає 4-е місце у світі за кількістю міжнародних мігрантів

У Європу чи в ЄЕПу?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи