Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Маску зірвано

Категорія:

Верховна рада цієї республіки не визнала Голодомор геноцидом української нації. Таким чином Верховна рада підтвердила, що нічого спільного з українцями вона не має. Історія українців є чужою для цього українофобського кагалу.
Жахливе масове знищення українців за національною ознакою не є чимось значимим для абсолютної більшості депутатів. Депутати засвідчили своє українофобство. Верховна рада – місце критичної концентрації українофобів.

Вони навмисно не платять гідні для існування зарплати, пенсії, стипендії, вони навмисно депортують працездатних співвітчизників за кордон, заселяючи наші землі легальними і нелегальними мігрантами, вони навмисно руйнують наші історичні ландшафти, вони навмисно зомбують трудящих інформаційним ідіотизмом. Геноцид триває.

Ні для кого не секрет - нечуваний соціальний екстремізм (катастрофічне підняття цін на квартплату), масова економічна депортація українців, розгул українофобського екстремізму в засобах масової інформації, затримання українців за національною ознакою в центрі Києва 4 листопада цього року – усе це справа рук окупаційного лоббі. Окупанти не визнають Голодомор, бо Голодомор був справою рук окупантів. Окупанти не хочуть нести відповідальність за свої криваві звірства. Але це не означає, що нести відповідальність за найстрашніший злочин в історії цивілізації окупанти-українофоби не будуть. Маємо досвід остаточно вирішення Князем Святославом хазарського питання. Маємо досвід Козаччини. Пам’ятаємо боротьбу ОУН-УПА. Хто сказав, що старі добрі часи не повернуться?

Найбільше, чого бояться окупанти-українофоби – це поіменне оприлюднення організаторів та виконавців Голодомору. Український трудовий народ, дізнавшись імена своїх терористичних вбивць, неодмінно відновить історичну справедливість. Кожен екстреміст-українофоб відповідатиме за свої криваві злочини персонально, живий цей екстреміст чи мертвий. Вкрадене у вбитих українців майно буде повернене нащадкам жертв. Голодомор терміну давності не має. Заважати народу у відновленні історичної справедливості не треба.

Розкриття правди про Голодомор стане принциповим кроком відновленої Української держави, нащадком Київської Русі.

Назвати імена організаторів та виконавців Голодомору!


----------------------------------------------------

В тему:

Скандал! Екстремістська українофобія в стінах Верховної ради!

Ющенко: "Ми не звинувачуємо в геноциді жоден народ, жодну країну, нікого в Україні"

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи