Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Слово про слово

Системний аналіз результатів фундаментальних досліджень засвідчує, що мова кожного народу детермінована фізичними енергоінформаційними параметрами ареалу його постійного проживання. Із цього випливає, що кожен етнос має послуговуватись переважно рідною мовою, а лінгвоцид є згубним для цивілізації. Надзвичайно актуальною є необхідність врахування цього висновку при формуванні мовної політики в усіх пострадянських країнах.
Системний аналіз результатів значного ряду фундаментальних досліджень, [1-13], виконаних в області фізики, фізіології та біології людини за останні приблизно 70 років, переконливо засвідчують, що мова і менталітет кожного народу формується не випадково, а під впливом конкретних природних умов, в першу чергу енергоінформаційних полів (інакше аури та еґреґорів), існуючих в країні, у місці проживання народу. І тому на території України сформувалась і природною є лише українська мова, подібно до того як природними для нашої батьківщини є, наприклад, льон, а не бавовник, ялинка і сосна, а не пальма, вишня і черешня, а не інжир.

Водночас мова, як складова еґреґора і аури віддзеркалює менталітет, характер, душу, дух як окремої людини, так і народу в цілому, на них впливає і їх значною мірою формує. У злої людини та у злого народу і мова зла, має негативну енергетику (ауру, еґреґор) і через це несе неприємні відчуття, створює дискомфорт при спілкуванні нею людей, особливо різних за етнічним походженням.

Найбільш комфортно, спокійно і розкуто людина почувається при спілкуванні у рідному етнічному середовищі своєю рідною, тобто природною, а не чужою чи штучною мовою. При спілкуванні чужою мовою у людини відбуваються зміни на рівні тонких тіл, вона робить насилля над своєю природно сформованою психікою і енергетикою (аурою), деформує їх, а тому в її енергетиці, ментальності та в характері зовсім незалежно від її свідомості і бажань відбуваються зміни на рівні фізичного тіла і, якщо використовується мова народу з поганим, злим менталітетом, то це негативно впливає на здоров'я людини, особливо в дитячому віці.

Відомо, яку погану славу у цьому відношенні має російська мова, зокрема російський мат — “надбання”, якого не має в будь-якій іншій мові. Результати досліджень НДІ РАН засвідчили, що мутагенний ефект мату відповідає дії короткочасного імпульсу радіоактивного випромінювання у 300000 рентген, що викликає руйнацію клітин ДНК і не тільки у людей, а й у тварин та рослин. Так, після “обробки матом” насіння арабідопсису більшість його не зійшла, а те насіння, що витримало цю наругу, було генетично ушкодженим, не давало здорового покоління і незабаром виродилось [5,85].

Інший факт: фотографії аури з пальців рук людей показують, що після мату вона практично зникає і, навпаки, після молитви або приємного, душевного спілкування посилюється [3,101].

Шестирічний досвід лікаря О. Філатовича з лікування Живим Словом хронічних хворих, яких традиційна медицини відносить до невиліковних, засвідчив, що за вживання ритмів Живого Слова, складених ним українською мовою, суттєво підвищується ефект лікування і розширює діапазон виліковних хвороб [1,165-167]. Навпаки, ритми російською мовою на території України менш ефективні.

Придивившись уважно до своїх знайомих і близьких і до їх дітей, Ви помітите, що ті з них, хто постійно послуговується російською мовою, частіше хворіють і менше живуть, що “російськомовні” українці та інші етнічні групи населення нашої країни більш агресивні, не люблять праці, схильні до брехні, фарисейства, матюків, хуліганства, крадіжок, бандитизму. (Чи часто Ви чули, щоб якийсь хуліган, злодій чи бандит розмовляв українською?)

Дуже доброю ілюстрацією цьому є наш попередній “гарант”, який довгий час відносив себе до “русскіх”. В цьому відношенні село і Західна Україна виглядають набагато привабливіше, ніж місто і відповідно Східна Україна.

Висновки – очевидні, робіть їх самі. І це при тому, що первісною основою і української мови, і “русского языка”, як відомо, була староукраїнська (“руська”) мова. Але в процесі формування “русский язык” увібрав у себе великі пласти лексики і негативні ауру та ментальність тих етносів, які формували націю сучасних росіян, зокрема народів “моксель” [15,27] — угро-фінської етнічної першооснови сучасних росіян (Геродот згадує про них як про “андрофагів” [16, 100-101], а Повість врем'яних літ [14,21], як про людей, що жили ".. в лісі, як всякий звір... і соромослів'я в них..") і таких же за ментальністю татарських етносів, які у ХІV-XVІ століттях разом з мокселями сформували націю москалів-московітів і тим самим зумовили (не могли не зумовити) вкрай негативні енергетику мови і, як наслідок, негативну ауру, злий еґрегор і характер її сучасних носіїв.

Негативна енергетика цієї мови у відповідності до законів фізики (ефект Кірліан, відкритий в 1931 році [3,100-110]) і біології негативно впливає, не може не впливати на здоров'я, характер і менталітет не тільки інших етносів, що постійно послуговуються нею, але й на етнос–носій цієї мови. Саме тому серед росіян так багато злих, агресивних, фізично і психічно хворих людей, алкоголіків, наркоманів, злодіїв, ошуканців, бандитів. Цілком закономірно, що цей етнос у наш час досить охоче веде криваву війну в Чечні, його провідники у своїх же містах організували “чеченські” підриви житлових будинків, газову душогубку в концертному залі “Норд-Ост”, а в часи СССР ними були організовані колективізація, голодомори та “Биківні” в Україні, виселення із рідних земель українців, кримських татар, чеченців, інгушів, черкесів.

У двадцяті роки ХХ століття для відновлення імперії вони розпалили громадянську війну, а за Івана ІІІ та Івана ІV Лютого — знищили усе корінне слов'янське населення Великого Новгорода і Пскова [15,264-268], сотворили багато інших злих діянь проти людства і проти самих себе.

І це не є тенденційним суб’єктивним підбором фактів, досить лише згадати зовсім недавнє нічим не вмотивоване олігофренічно-параноїдальне злобне калічення молодих курсантів у Челябінському танковому училищі. Згадаймо і дії Росії в “газовій” війні проти України і Грузії. Чи хтось може якось раціонально і логічно пояснити чи виправдати усі ці дії? Пояснення тільки одне: такою є ментальність, природа етносу, що ще з ХІІ століття чітко усвідомлює свою не цивілізованість і меншовартість, бажаючи це компенсувати грубою силою та іншими недостойними методами. Яскравим прикладом цьому є присвоєння ними нашого древнього імені та історії Київської Руси-України [15,13-30].

В кінцевому підсумку, якщо російський етнос не змінить свою ауру, якщо у його діях добро не переможе зло, цей етнос зникне так само, як зникли колись біблійні Содом і Гоммора. Велику подвижницьку роботу, спрямовану на підвищення духовного рівня росіян, здійснює великий патріот Росії – Марченко Є.Д. [20,21], але чи зможе вона досягнути суттєвих результатів?

Завдяки доброті та незлобливості мови, позитивним аурі та менталітету українського етносу і його предків він, за свідченням “Повісті врем'яних літ” [14,26], безперервно існує уже понад 7500 років, а за Влес-книгою нам більше 22 000 літ [18,2]. Такого довгого життя на планеті не має жоден інший відомий етнос. І ми можемо лишитись незнищенними в часі, якщо не відцураємося рідної мови, мови даної нам Богом.

На жаль, деструктивні процеси в мовному середовищі України, т. зв. “русифікація” останнім часом посилюються. І це слід розцінювати, як диверсію проти України і водночас проти Росії певних зовнішніх кіл, що добре знають дійсну силу рідної мови. Досвід чехів з повернення до своєї мови, духовні наслідки та економічні результати його є надзвичайно переконливими для того, щоб “русифікацію” зупинити. Якщо ж ми цього не зробимо і остаточно відцураємося рідної мови, то нас чекає така ж моральна і духовна деградація, яка уже багато літ панує у Росії. Якщо ж “...на сторожі ми своє поставимо слово...”, то будемо не тільки здорові, а й багаті, бо негативна енергетика (аура, еґрегор) етносу роз’єднує суспільство, і тому не сприяє успішному розвитку економіки.

Для істинно віруючої людини цілком зрозуміло, що мова кожного народу надана їй Богом, а тому ігнорування її на своїй землі є гріхом. Цілком зрозумілим це є і для людей, які знають, що таке ”аура” та “еґрегор”. Саме, дослідження впливу мови на ауру з використанням ефекту Кірліан показало, що після проголошення молитви аура стає більш цілісною і потужною і завдяки цьому краще захищає організм людини від проникнення хвороб, а після проголошення матюка аура різко ослаблюється і подекуди навіть зникає: різним недугам проникнути в такий організм значно легше [2,233-239,3,100-110;21,14].

Російські філологи визнають, що в “російській“ мові на один позитивний синонім є до семи негативних, багато хто називає її мовою матюків. На жаль, у нас є багато людей, отруєних комуністичним атеїзмом, які усього цього не знають, не хочуть знати, а мають свідомість, прозвану “ковбасною”, як у шахтаря з Донбасу, співрозмовника М. Горбачова, який повірити не міг, що коли він заговорить українською мовою, то ковбаси на прилавках магазинів з'явиться більше. Але саме так – біди наші великою мірою зумовлені тим, що ми не говоримо рідною мовою, отже не можемо порозумітися, не можемо зміцнити свій національний еґрегор, ауру та навести лад у своїй країні. А коли усі заговоримо рідною мовою ще й викинемо усі символи сатанинської комуністичної влади, що теж руйнують ауру та еґреґор, то більше, безумовно, буде усього, а не тільки “ковбаси”.

Сьогодні розмови, тим більше пропозиції і наміри законодавчо запровадити в Україні другу “офіційну” мову (“російську”) не тільки нерозумні, вони є надзвичайно ворожими і шкідливими для майбутнього, для розвитку нашої держави, для здоров'я і статків українського народу. Силу і потенційні можливості впливу еґреґора на суспільні процеси українці відчули під час т. зв. “помаранчевої революції”, правда, не усі це належно усвідомлюють.

Водночас необхідно особливо наголосити на тому, що наміри щодо другої офіційної мови в Україні не несуть користі і Росії та її народам, бо, як свідчить досвід взаємин колишніх колоній і метрополій, обов’язково ослаблятимуть еґреґор Росії.

Зверніть увагу, що про статус другої “офіційної” мови в Україні найбільше волають не прості українці і росіяни, а переважно т. зв. "космополіти", які, заявляючи, що нібито «...стоят над схваткой...», а насправді вони цією злобною провокаційною грою нацьковування росіян проти українців проводять політику і діють в інтересах світового глобалізму. Їм потрібно і вигідно, щоб ми скублися між собою, поки вони нас грабують. Саме це потрібно усвідомити кожному українцю і росіянину, а особливо їх нинішнім та майбутнім президентам.


Література.

1. Філатович О.В. Живе слово творить життя. – К.: Фенікс, 2005. – 232 с.
2. Тихоплав В.Ю., Тихоплав Т.С. Великий переход. – С.- Пет.: Весь, 2003. – 256 с.
3. Тихоплав В.Ю., Тихоплав Т.С. Кардинальный поворот. – С.-Пет.: Весь, 2004.– 320 с.
4. Тихоплав В.Ю., Тихоплав Т.С. Физика веры. – С.- Пет.: Весь, 2001. – 256 с.
5. Земун Ю. Этерлинг – реальность невозможного. т.2.–С.-Пет.: Нев.пр-т, 2005.–160 с.
6. Коротков К.Г., Кузнецов А.А. Модель интерференционных пространственно-полевых структур в биологии. Сб. ст. Биомедицинская информатика и эниология (проблемы, результаты, перспективы) Спб., 1995. С. 33-48.
7. Сперри Р.У. Перспективы менталистской революции и возникновение нового научного мышления. Сб. ст. Мозг и разум. - М.: Наука, 1998, С.20-44.
8..Сочеванов Н. Н. Информационное поле, его характеристики и особенности.// Парапсихология и психофизика. №3 1994. С. 9-21.
9. Бобров. А.В. Полевая концепция механизма сознания. Сознание и физическая реальность. Т. 4. №3. 1999. С. 47-59.
10. Гоникман Э.И., Бланк С.М. Лечебные свойства минералов в свете эффекта Кирлиан. Минск - Нью-Йорк: 2000. 268 с.
11. Правоторова Т. Исцеление молитвой. // Наука и религия. №1. 2000. С. 14-15.
12. Гаряев П.П., Тертышный Г.Г., Леонова Е.А. и др. Волновые биокомпьютерные функции ДНК.// Сознание и физическая реальность. Т.5. №6. 2001. С. 30-48.
13. Фрэла А.Электромагнитные штыки штата Аляска.//На грани невозможного.№20.1999.С.8-9
14. Повість врем'яних літ.(За Іпатським списком). - К.: Рад. письменник. 1990. 560с.
15. Белинский В. Б. Страна моксель – К.: Українська книга. 2002. 432 с.
16. Геродот. Історії в 9 книгах. – Київ. Наукова думка. 573 с.
17. Наливайко С.І. Таємниці розкриває санскрит. – К.: Просвіта. 2001. 288 с.
18. Влес - книга. Переклад П. Комнацького. – К.: 2002. 198 с.
19. Мулдашев Э.Р. От кого мы произошли? – С.- Пет.: Нева. 2001. 480 с.
20. Марченко Е.Д. Освобождение от энергий. Спб. – С.- Пет.: РАДАТС. 2005. т.1. 504 с.
21.Марченко Е.Д. Ничего случайного не бывает. Спб. –С.- Пет.: РАДАТС. 2005. 180 с.


Аннотация. Системный анализ результатов фундаментальных исследований показывает, что язык каждого народа детерминирован физическими энергоинформационными параметрами ареала его постоянного проживания. Из этого следует, что все этносы должны пользоваться преимущественнно родным языком, а лингвоцид является губительным для цивилизации. Чрезвычайно актуальной есть необходимость учёта этого вывода при формировании языковой политики во всех постсоветских странах.

---------------------
В тему:

Дитяче мовлення формують татусі

Мова і війна

Україні потрібен новий Сенсар

12 фактів про давність української мови

Україні потрібен свій "закон Тубона"

Позичена самобутність

Засіб від шпигунів


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи