Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пробуджену націю не зупинити!

Категорія:

Правда про Голодомор стане вибухом світового масштабу.
Всі ми розуміємо, що визнання Голодомору геноцидом української нації станеться лише внаслідок відновлення Української державності.

Всі ми розуміємо, що визнання Голодомору геноцидом української нації неминуче поставить питання ідентифікації організаторів та виконавців цього найстрашнішого в історії злочину.

Всі ми розуміємо, що ідентифікація організаторів та виконавців Голодомору з огляду на національну приналежність організаторів та виконавців цього страшного злочину одразу спричинить звинувачення українців у антисемітизмі.

Всі ми розуміємо, що замовчування правди про організаторів та виконавців Голодомору є фактичною співучастю з організаторами та виконавцями Голодомору.

Верховна рада цієї республіки не визнала Голодомор геноцидом з однієї причини – різниці між більшістю депутатів Верховної ради та організаторами і виконавцями Голодомору немає. Саме тому у паспорті ліквідовано графу „національність”. Більше всього злочинці лякаються власної ідентифікації.

Правда про Голодомор стане вибухом світового масштабу. Це розуміють всі. Окупанти бояться цієї правди, бо руки у них в крові. Правда про Голодомор відкриє очі на природу речей. Ідентифіковане зло згине, під ним палатиме земля. Пробуджену націю не зупинити!

Ніколи не забудемо, нікого не простимо.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи