Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Підривне TV: «Розлучайтеся, нам не потрібні міцні сім’ї!»

Світ:

Канал ICTV вже який тиждень демонструє антисуспільну програму “Клуб колишніх дружин”

У час соціальних перетворень та складнощів життя замість того, щоб пропагувати міцність шлюбу, насолоду подружнього життя, сімейне щастя по телебаченню пропагуються розлучення. Я зрозумів би тих людей, які пропонували б залагодити сімейні конфлікти, допомогти відновити надірвані життєвими перепетіями почуття, визначили б причини конфлікту, показали б шляхи зміцнення сімейних стосунків. Але пропаганда розлучень!!!

Що ж ми бачимо на екрані? Чотири жіночки-феміністки забивають мізки своїй жертві, яка задумалась про розлучення зі своїм чоловіком. Її переконують у тому, що вона правильно чинить. Для цього вони роблять їй безкоштовний ремонт відома, надають купу ганчір’я, роблять гарну зачіску та макіяж, роблять видимість романтичних пригод. Особливо жіночки смакують процес помсти. О, як гарно бачити приниженого чоловіка! А що далі? А далі переважно пустка.

Звичайно, бувають різні ситуації в подружньому житті. За складних умов церква теж визнає розлучення. Проте суспільний осуд за розлученя повинен бути. Саме тоді бажаючі звити сімейне кубельце тричі подумають чи варто... після розлучення бути суспільним вигнанцем.

--------------------------
В тему:

Тотальна війна

Казка про ворогів народу

Про ксенофобію. Популярно

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи