Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українська молодь стає ультраправою

Категорія:

Соціологи заявляють, що за останні 15 років українська молодь активно сприймає нацистські ідеї, а суспільство стало більш ксенофобним, пише газета "15 минут".

Динаміку суспільних настроїв простежили вчені Київського Міжнародного Інституту Соціології (КМІС) для дослідницького центру Радіо "Свобода".

Соціологів турбує динаміка антисемітських настроїв в Україні. "Рівень антисемітизму за цей період у країні істотно виріс, - заявив Володимир Паніото, гендиректор КМІС. - Частина населення, при опитуванні висловила готовність допустити євреїв у своє найближче оточення, зменшилася з 1994 р. по 2006 р. з 38% до 21%. При цьому частина населення, не бажає, щоб євреї були жителями України, збільшилася за цей період з 26% до 36%. Тривожна тенденція - ріст антисемітських настроїв у молоді 18-20 років. 45% молоді не хотіла б бачити євреїв жителями України".
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи