Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нові надходження до “Рідної моди”

Світ:

До вже добре відомого нашим читачам відділу “Рідна мода” поступили футболки українських рок-гуртів “Інкунабула” (Львів) та “Mad Heads XL” (Київ). А також колекція лляного жіночого одягу рівненського дизайнера Наталки Пражмовської.
Молодий гурт “Інкунабула” вже добре відомий львівським слухачам, але в Києві про нього поки що знають мало. Проте столичні прихильники “Інкунабули” ще до повідомлення на сайті “Народного Оглядача” вже встигли узнати про появу футболок улюбленого гурту в Києві, тож відвідали “Рідну моду” і придбали їх.

Київський гурт “Mad Heads XL”, який впевнено наближається до статусу класики української рок-сцени, також вирішив приєднатись до проекту “Український рок-одяг”, започаткованого відділом “Рідна мода”. “Скажені голови” надали відділу серію своїх нових футболок оригінального дизайну. Крім того, для любителів раритетів “Скажені голови” надалі “Рідній моді” кілька футболок ще старого випуску, коли гурт був трохи менше і називався просто “Mad Heads”.


Також до “Рідної моди” поступила колекція чудового жіночого лляного одягу рівненського дизайнера Наталки Пражмовської. Тут і брючні костюми, і сукні, і блузи, безрукавки, спідниці тощо. Об’єднує їх всіх три речі:
1) автор моделей;
2) використання тільки чисто лляної тканини;
3) присутність на всіх моделях української народної вишивки.

На фото представлені три моделі з цієї колекції.


Ідучи назустріч побажанням своїх прихильників “Рідна мода” незабаром винирне в Міжмережжі у вигляді Інтернет-крамниці. За попередньою домовленістю першими про це повідомлять Інтернет-газета “Народний Оглядач”, “ФДР-радіо” та сайт “Українська музика для всіх”.

Також про початок роботи цієї Інтернет-крамниці повідомлять сайти українських рок-гуртів, чиї футболки вже є у “Рідній моді”, або з якими вже є попередня домовленість про приєднання до проекту “Український рок-одяг”. Ось ці гурти:

“Борщ”
“Вій”
“Воплі Відоплясова”
“Гайдамаки”
“Інкунабула”
“Мандри”
“Кому вниз”
“ОтVінта!”
“Танок на майдані Конго”
“Тартак”
“Тінь сонця”
“Фліт”
“Mad Heads XL”

Отже, стежить за сайтами своїх улюблених гуртів.

----------------------------------------------------

В тему:

Український рок-одяг

Одяг для офіс-менеджера

За здоровий український мілітаризм!

Шанувальникам Нестора Махна

“Рідна мода” готується до зими

Нова арійська культура: естетика, стиль, дизайн

Проект Сенсар: мова, одяг, Лінукс

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи