Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ліберасти атакують Церкву

Світ:

Архієпископ Кентерберрійський Ровен Вільямс виступив з протестом проти заборони християнських студентських клубів.
Заборони свідчать, що студентські гільдії бояться відкритої дискусії, заявив він. У статті, що міститься у додатку "Вища ж освіта" до газети The Times, глава Англіканської церкві нагадав, що дотримуватися традиційних поглядів поки що не заборонено законом: християнська мораль у сфері статевих стосунків, можливо неприємна лібералам, але осуд содомії – це виправдання не те саме, що виправдання расизму і заперечення Голокосту. "Коли про розбіжності мовчать зі страху, це небезпечно для розумового життя. Конфлікт ідей перетворюється на конфлікт особистостей, відкритий суперечка стає неможливою", - пише Роуен Вільямс.

У відповідь Національний студентський союз (НСС) заявив, що прагне не заборонити християнські клуби, а приборкати прийняті в них дискримінаційні правила прийому. У НСС заявили, що згідно правил прийому до Християнського союзу, що діяли донедавна в Ексетерському університеті, потрібно було підписати документ, дде оголошуєш себе послідовником Христа. Це на думку НСС, порушує правило рівних стартових можливостей і робить клуб відкритим не для всіх, повідомляє Regions.ru із посиланням "Christian Today".

Раніше повідомлялося, що, студентські гільдії і асоціації трьох британських університетів - Ексетерського, Бірмінгемського і Единбурзького - ухвалили рішення позбавити християнські студентські групи членства в гільдіях і виселити їх зі своїх приміщень. Рахунки Християнського союзу студентів Ексетерського університету було заморожено за рішенням гільдії. Причиною санкцій послужило те, що умови членства в цих групах "дискримінують іновірців і особливо педарастів". Інакше кажучи, християнські клуби дозволять, якщо вони не будуть християнськими.



В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи