Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ксенофоби, руки геть від Нетурей Карти!

Категорія:

Сімейне життя віденського рабина Моше Арьє Фрідмана розбилося після того, як Моше, разом з делегацією єврейського антисіоністського руху Нетурей Карта, з’їздив у Тегеран.
Як пише Yedioth Ahronoth, дружина рабина вважала себе зганьбленою: її Моше прилюдно обіймався і цілувався з Махмудом Ахмадінеджадом, президентом Ірану. Порадившись з батьками, жінка втекла з Відня у Вільямсбург, штат Нью-Йорк, під заступництво громади сатмарських хасидів і подала на розлучення.

Фрідман є одним із найактивніших лідерів Нетурей Карта за кордоном, і вже після того, як його товариші залишили Іран, він ще два тижні роз’їжджав країною, виступаючи проти держави Ізраїль.

Усього на конференції тих, що не визнають "голокост" побували шестеро представників Нетурей Карта. І це вже другий член делегації, для якого візит в Іран обернувся великими неприємностями: британському представнику руху приходиться усюди ходити з охоронцями, побоюючись помсти, оскільки єврейська громада Великобританії вигнала його.

За матеріалами Newsru.Israel

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи