Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Патріоти із “ВВ”

Минулого тижня лідер “Воплів Відоплясова” Олег Скрипка дав два сольних концерти в київських клубах. Як і очікувалося, Скрипка зібрав нечуваний аншлаг - люди мало на люстрах не висіли. За свідченнями тих, кому вдалося потрапити на шоу від фронтмена “ВВ”, враження від нього були просто неймовірні - незадоволеного не було жодного і більшість слухачів не тільки танцювали, стрибали і тішилися, але ще й на повен голос підспівували майже всі пісні.
Під час обох концертів програма була однаковою - кілька гітів “ВВ”, кілька сольних композицій і кілька кавер-версій, більшість з яких уже відомі слухачам завдяки синглам “Воплів”, наприклад, “Стривай паровозе!” і “Я прошу”. Переважно Скрипка співав під власний акомпанемент на баяні, деколи змінюючи його своїм же акомпанементом на трубі чи гітарі.

Але сольні проекти не заважають Олегові Скрипці працювати разом із “ВВ” над новою програмою. Нагадаємо, наступний виступ улюбленці української публіки планують на 18 травня, коли візьмуть участь у фестивалі “Чайка”. До речі, заради виступу на київському фестивалі вевешники відмовилися від кількох концертів у Росії, де в них також достатньо шанувальників.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи