Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Італії зростає число мусульмано-католицьких шлюбів

Категорія:

Згідно з повідомленнями католицької доброчинної організації “Caritas”, число шлюбів італійців з проживаючими в Італії вихідцями з інших країн зросло за останні 15 років у 10 разів.

“Caritas” повідомляє, що у 1991 році в Італії було зареєстровано 60 тисяч таких “змішаних шлюбів”, а минулого року – 600 тисяч.

Італійські чоловіки надають перевагу філіппінкам, румункам, перуанкам та албанкам. Італійки напроти, обирають сенегальців, тунісців та марокканців. Більш заможна північна частина Італії лідирує за числом змішаних шлюбів.

Приблизно 10 відсотків змішаних шлюбів поєднують мусульманських та католицьких супругів. У переважній більшості таких шлюбів діти виростають мусульманами. Статистика показує, що якщо дружина католичка, то вона, як правило, переходить в іслам.

Враховуючи ніяковість сьогоднішньої італійської культури, не є дивним, що такі змішані шлюби є дуже крихкими – хоча є географічна різниця. Середня тривалість католицько-мусульманського шлюбу в північному місті Мілан складає 5 років, а в південному Лессе – 13 років.

Дані з числа змішаних шлюбів з’явились саме в той день, коли Папа Бенедикт XVI опублікував своє річне звернення до Всесвітнього Дня Мігрантів та Біженців. У своєму зверненні понтифік підкреслив необхідність підтримувати родини мігрантів, оскільки вони створюють нове культурне середовище.


Muslim-Catholic marriages on the rise in Italy
“Catholic World News”, 16 січня 2007.

Переклав Володимир Щербина


----------------------------------------------------

В тему:

У 2050 році іммігранти складатимуть третину населення Голландії

Вісті з “Єврабського Фронту”: Про мишей і людей

Мусульмани хочуть ісламську систему охорони здоров'я

Окупація

Як знищується біла раса

Доповідь білого доктора

Україна займає 4-е місце у світі за кількістю міжнародних мігрантів

Євгеніка для України

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи