Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Світовий Конґрес Українців вступає до ООН

Категорія:

Після довгого періоду розгляду заяви, СКУ прийнято до Економічної та Суспільної Ради (ЕСР ) ООН як неурядову організацію з дорадчим голосом.
Світовий Конґрес Українців створив окрему Комісію ООН з Борисом Потапенком (з міста Воррен , Мічіґан ) на чолі та призначив представників до ООН в Нью-Йорку в такому складі: Президент СКУ - Аскольд Лозинський, Генеральний Секретар СКУ - Віктор Педенко, Марта Кокольська з Ню Джерсі (як головний представник), Ігор Длябога з Ню Джерсі та Борис Потапенко (як додаткові представники ). В додатку до вище поданого складу комісії СКУ-ООН входять: Андрій Семотюк з Лос Анджелес, голова Світової Ради Суспільної Служби – Оля Даниляк, голова Світової Координаційної Виховно -O світньої Ради - Надія Луців і голова Комісії Людських та Громадянських Прав – Юрій Даревич. Комісія СКУ-ООН відбула своє перше засідання в суботу, 5 квітня ц .р. На ньому були обговорені специфічні питання, з якими потрібно звертатися на сесії ООН, а саме питання трудової іміграції і торгоівлі жінками. Оформлення цих головних питань буде виготовлене головою Комісії СКУ-ООН.

Для того, щоб заповнити представництва ООН (СРС ) в Женеві та Відні, СКУ пошукує добровільців для цих бюр. СКУ має право мати 5 делеґатів в кожному бюрі в додатку до президента і Генерального Секретаря. Добровільців, які мають досвід у суспільній праці, освіті або в політичній діяльності і які зацікавлені брати участь у праці в ООН, просимо звертатися до Бориса Потапенка на електронну адресу: [email protected].

Світовий Конґрес Українців та Президент СКУ висловлюють щиру подяку Достойному Валерію Кучинському - Постійному представникові України при ООН, Борисові Потапенкові та Марті Кокольській за їхню велику допомогу у процесі набуття членства в ООН.


---------------------------------------------------

Ukrainian World Congress
295 College street, 3 rd floor,
Toronto ON M5T 1S2
Canada
tel. (416) 323-3020
fax (416) 323-3250
e-mail: [email protected]
internet: www.ukrainianworldcongress.org
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи