Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Футбол останній бастіон здорового мракобісся в Німеччині

Світ:

У Німеччині залишилося дуже мало місць, в яких педерастам доводиться приховувати свою орієнтацію. І одне з них – стадіон.
У німецькому професійному футболі немає жодної педераста, принаймні відкритого. Найцікавіше, те що справа не в тому, що серед футболістів відсутні збоченці. Привселюдне зізнання в педерастії може в кращому разі зіпсувати кар'єру професійному гравцю, а в найгіршому – закінчитися фізичною розправою. „Футбол й у наші дні є їх украй реакційним середовищем, якщо мова заходить про гомосексуальність. Геї на полі – це повне табу», – зауважив Райнер Шеффер, головний редактор німецького футбольного журналу Rund. Шеффер протягом двох років займався вивченням цього питання і за його словами, був вражений тим, наскільки поширена гомофобія у професійному футболі і серед футбольних уболівальників.

Про це свідчить і Тетяна Еґґелінг, співробітниця кафедри культурної антропології Геттінгенського університету. На її думку: „суміш стійких забобонів і необхідності виглядати справжнім самцем є причиною того, що тема гомосексуалізму у футболі досі табуїзована .” „Спорт досі є найбільш консервативним сектором життя, – стверджує Еґґелінґ. – У ньому й зараз домінують чоловіки, в також ставлення до чоловічих рис, як то - честь мужність, характерні для 19-го століття” .(Deutshe Welle. 18.01.2007).

Залишилося додати, що у расовому відношенні футбол залишається у числі небагатьох заповідників Німеччини.

Джерело: White patriot


----------------------------------------------------

В тему:

Закономірний фінал

Олег Блохін: "Чужоземець збере чемодани і поїде"

Збірна України - без чужинців!

Олег Блохін проти засилля чужинців в українському футболі

"О-у-о! Україно, вперед!"

"Україно, забивай!"

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи