Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Расова війна: саудити забороняють букву “Х”

Група ісламських клерикалів у Саудівській Аравії засудила букву “X” (ікс) — тому, що вона схожа на ненависний заборонений символ — хрест.

Комісія Сприяння Доброчесності та Запобігання Порокам, що має остаточне слово у всіх юридичних, цивільних та урядових матеріалах королівства, випустила фетву (релігійний указ) проти букви “X”. Фетву випущено у зв’язку із запитом Міністерства Торгівлі про те, чи може саудівський бізнесмен зареєструвати для свого нового сервісу торгівельну марку, в назві якої присутнє англійське слово “Explorer”.

Заяву бізнесмена Амру Могамада Файсала (Amru Mohammad Faisal) було відхилено.

“Експерти, що перевіряли англійське слово “Explorer”, були роздратовані, як же так з’явилась ця підозріла «X»”, – пише Юсеф Ібрагим (Youssef Ibrahim) в “New York Sun”.

“У королівстві, де в п’ятничних проповідях християн регулярно згадують як “свиней” та “невірних хрестоносців”, навіть неправильний хрест викликає підозру.”

У відповідь на відмову Файсал написав статтю, що з’явилась на кількох арабських веб-сайтах, де саркастично запропонував властям заборонити знак “плюс” в математиці за його схожість з хрестом.

Серед документів, випущених раніше цією комісією, є й фетва 1974 року, в якій стверджується, що Земля є плоскою.

Saudis May Ban Letter ‘X’
“NewsMax”, 15 січня 2007.

Переклав Володимир Щербина

-----------------------------------------
Коментар НО:

Європейці досі не можуть усвідомити, що проти них ведеться тотальна війна. Вищим її проявом є світоглядна війна у формі війни символів, адже символ — це сконцентрований світогляд. Семіти почали активний наступ на головні символи Білої раси — Сонячного Вепра (Сонячну Свиню) і Хрест (зокрема у формі Свастики — динамічного Хреста як символу Центра).

Відомо, що культура свинарства, особливо виготовлення сала, є расовим ідентифікатором арійської людини, а Хрест і Свастика — її головною візитною карткою. На ці символи Білої людини протягом двох тисячоліть, а особливо останнього десятиліття, і ведеться системний наступ. Його узгоджено ведуть дві семітські групи — араби та іудеї. Перші здійснюють активну експансію в Європу і створюють демографічно-силовий тиск, а другі, контролюючи засоби масової інформації, створюють димову завісу, через яку європейці не можуть роздивитися, що насправді відбувається і хто їх знищує.

----------------------------------
В тему:

Куди подівся Іуда Іскаріот?

Земля Сонячного Вепра: Борія, Гіперборія, Вишня Борія

Індуси обурені можливою забороною свастики у ЄС

Мусульмани хочуть ісламську систему охорони здоров’я

Перемога для свиней: Франція забороняє суп

Ліберасти атакують Церкву

Хрестос і Хрістос

Добра новина для білої людини

Раб повинен бути толерантним
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи