Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тейлор: “Расове різноманіття є Божою карою – нестерпною, безкінечною карою”

Чоловік у центрі злісного антирасистського протесту в Галіфаксі (Halifax) у четвер [18 січня] заявив, що свобода слова була розтоптана групою “шпани”, що не дали йому висловити свій погляд на расове різноманіття.

Джаред Тейлор (Jared Taylor) каже, що у середу йому було обіцяно, що можна буде висловити свої підготовані зауваження на публічному заході у готелі “Лорд Нельсон” (Lord Nelson hotel).

“Ці люди жахаються іншого погляду”, - розказав він програмі “CTV news” про лихослівних молодиків, які своїми вигуками заглушили його промову в конференц-залі готелю.

“Я думаю, це жалюгідно,” - заявив пан Тейлор, американський письменник та оратор, що має контраверсивний погляд на расові стосунки.

Він каже, що аудиторія зреклася можливості вислухати його промову, яка, як він стверджує, була не про расизм, а висвітлювала його думки, чому расова інтеграція не спрацьовує.

Пан Тейлор каже, що люди, які так агресивно заглушали його промову “мабуть думали, що те, що я збираюсь сказати напевно так жахливо, що це не можна навіть чути,” – розповів він CTV. “Щось серйозне неможливо в країні, де дебати набувають такої форми”.

В якійсь момент галасливого протесту на Тейлора накинулись активісти в хустках або масках, які приховували їхні обличчя. Один з присутніх євреїв, що прийшов послухати, чи збирається Тейлор говорити про євреїв, втрутився і допоміг йому звільнитись від пари демонстрантів.

“Я сподівався взяти участь у цивілізованих дебатах,” – каже Тейлор. Він зізнається, що був шокований, коли його оточила шпана, яка й виштовхала його із конференц-залу.

Пан Тейлор є видавцем журналу “Американське відродження” (American Renaissance). Він закінчив Йельський університет (Yale University), є журналістом та письменником, що вірить у свободу асоціацій. Але він дотримується думки, що чорні будуть більш щасливими, якщо житимуть та працюватимуть з чорними, а білі будуть щасливіше з білими.

Він сказав CTV, що расове різноманіття зазнало провалу у Північній Америці та інших регіонах.

Пан Тейлор надав “The Chronicle Herald” текст своєї промови, яку було зірвано у четвер. Раніше він мав провести дебати з чорним науковцем Девидом Девайном (David Devine) в університеті Дохаусі (Dalhousie University), але університет викреслив його із програми.

У своїх зауваженнях, що він збирався представити в конференц-залі “Лорда Нельсона”, пан Тейлор наводив приклади, “як різноманіття зазнало провалу в Канаді”.

Серед його поглядів є й твердження, що “расове різноманіття в Канаді, як і в США є “божою карою” – нестерпною, безкінечною карою”.


Taylor: Racism protesters "contemptible"
Michael Lightstone, “Chronicle Herald” (Halifax, Nova Scotia), 18 січні 2007

Переклав Володимир Щербина


Ось тут текст (англ. Мовою) промови пана Тейлора, яку йому ніколи не давали виголосити:
“Is Racial Diversity Good for Canada?” (Чи є расове різноманіття благом для Канади)


----------------------------------------------------

В тему:

"Різноманітність" робить нас нещасними?

Етногенетичні інтереси і міжрасові змішування. Нова книжка Франка Солтера в огляді Майкла Полігнано

Доповідь білого доктора

Україна займає 4-е місце у світі за кількістю міжнародних мігрантів

Євгеніка для України

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи