Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Свобода слова - ліберальний міф

Категорія:

Генасамблея ООН засудила заперечення голокосту.
Генеральна Асамблея ООН у п’ятницю, 26 січня, прийняла резолюцію, що засуджує заперечення голокосту. Співавторами цього документа, внесеного США, стало більше ста держав.

"Генеральна Асамблея беззастережно засуджує будь-яке заперечення голокосту. Вона настійно закликає всі держави беззастережно відкидати будь-які заперечення голокосту, повністю чи частково, як історичної події, або будь-які дії з цією метою", - говориться в представленому проекті.

У ньому підкреслюється, що пам’ять про голокост покликана запобігти можливість майбутніх актів геноциду, а будь-які спроби поставити під сумнів реальність цієї трагічної сторінки історії приховують загрозу її повторення.

Делегація США заявила, що приводом для такого документа ООН стала організація Іраном торік конференції, присвяченій оцінці природи і масштабів знищень людей у фашистських таборах, а також висловлення президента Ірану Махмуда Ахмадінежада, у якому він поставив під сумнів реальність голокосту.

Іран був єдиною країною ООН, що виступила проти прийняття резолюції, мотивувавши свою позицію тим, що ініціатори цього політичного документу нібито зловживають трибуною ООН в особистих політичних цілях.

"Автори цієї резолюції використовують високу трибуну ООН, переслідуючи особисті політичні цілі, що дозволяють Ізраїлю використовувати пам’ять про голокост з метою виправдання своїх нинішніх злочинів проти народу Палестини", - заявив представник місії Ірану.

Нагадаємо, лідер ультраправих у Європарламенті Бруно Гольниш засуджений за висловлення про сумніви в існуванні голокосту.

У жовтні минулого року відставний університетський професор Робер Форісон був засуждений французькою Фемідою за публічне заперечення голокосту.

За матеріалами Газета.Ru, РИА Новости

---------------------------------------
В тему:

Голокостофілія

США хочуть заборонити досліджувати історію

Невідома Америка: Пророцтво Бенджаміна Франкліна про майбутнє США

Британці не дуже вірять в голокост
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи