Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Мракобісся

Текст №1.

Зверніть увагу, як старанно-сором’язливо засоби масової інформації цієї ліберальної республіки замовчують тему наступних президентських та парламентських виборів. Вони знають – процес агітації, голосування та підрахунку голосів в масовій народній свідомості асоціюється з окупаційним гешефтом, покликаним надати ліберально-комуністичному кагалу ознак легітимності. Спитайте у будь-якого перехожого, що він думає про політиків - його відповідь співпаде з вашою думкою. Дух могил, трупні плями, гнійна плоть. Ублюдки і уроди.

Аксіома: держава української нації може бути виключно супердержавою. Будь-який інший варіант є профанацією. Ця республіка, яка відмовилася від власної історичної спадщини, від власної ядерної зброї, від власного флоту, від власного расово-культурного коріння, і зрештою від власного народу – є профанацією. Ця республіка – окупаційне непорозуміння, яке до України жодного відношення немає, окрім того, що тимчасово розташована на її території.

Республіка виконує функції механізму збагачення окупаційного кагалу. Задля законності процесу власного збагачення кагал потребує легітимності. Для цього і вигадана процедура виборів. А за кого голосувати? Чи є різниця між лібералами і комуністами, між Табачніком і Сєрдючкою, між Грігян і Дубінскою? Риторика. Між двох (трьох, чотирьох, п’ятнадцятьох) зол не обирають жодного.

Спротив набирає обертів з кожним тижнем. Наш народ не бажає втрачати власну ідентичність. Наш народ хоче бути тим, ким є за правом народження – господарем власної країни. Якщо народ не є господарем власної країни, значить він окупований.

Якими хочуть бачити окупанти окупованих? Такими, що не заподіють окупантам шкоди. Пасивність – це пацифізм, злагода, толерантність, виваженість, політкоректність. Раб повинен бути толерантним, виваженим, політкоректним. Жоден український національний герой не був толерантним. Ви можете собі уявити політкоректного Івана Гонту? Поміркованого Полковника Коновальця? Ліберального Князя Святослава? Виваженого Івана Сірка? Значить ця республіка є хворою, якщо вона намагається насильницькі нав’язати нащадкам бійців Коліївщини та ОУН-УПА непритаманні їм цінності. Цінності, які нам не притаманні, нам непотрібні. Навіщо нам ліберастія, коли була Київська Русь? Навіщо нам жадани-андруховічі, коли був Василь Стус? Навіщо нам МакДональдс, коли є Пузата хата?

Це ліберально-комуністичний кагал порушує чинне законодавство. Це вони крадуть, вбивають, обдурюють. Де вкрадені заощадження? Хто забудовує дитячі майданчики? Хто обносить парканами народну землю, политу кров’ю предків? Ті, хто нас ненавидить. Ті, хто вбиває нас навмисно низькими зарплатами, пенсіями, кабальними субсидіями. Їхні імена відомі всім. Звідси і відповідь на питання, чому в паспортах цієї республіки заборонено графу „національність”. Ця республіка породила українофобський екстремізм, їй його і розхльобувати.

Перед сном читайте поему Тараса Шевченка „Гайдамаки”.

„Розбрелись конфедерати
По Польщі, Волині,
По Литві, по Молдаванах
І по Україні;
Розбрелися та й забули
Волю рятувати,
Полигалися з жидами,
Та й ну руйнувати,
Руйнували, мордували,
Церквами топили…
А тим часом гайдамаки
Ножі освятили”.

-------------------------------------
В тему:

Продай одежу й купи меч!

ЕЛІТА

За відродження Традиції!

Ксенофобія як захист від геноциду

На порозі Реформації

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи