Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Крути-2007

Нові винниченки так само елегантні і толерантні. Вони – взірець лібералізму, пацифізму і тупості. Нові муравйови сидять у своїй Верховній раді, в Кабміні, живуть на віллах, браконьєрствують, їх вбивають як диких свиней, їхній похорон стає шоу, їх іменами називають станції метро. Муравйови – хедлайнери ліберастичної республіки. Без винниченок нема муравйових. Вони – однояйцеві ублюдочні близнюки. Там де винниченки – там муравйови. Там Крути.
„Справжні націоналісти” – ті самі ліберали, тільки україномовні. Українофоби – політична нація, права якої всебічно захищені. А націоналісти несправжні, праві активісти – провокатори, фашисти, ксенофоби, яких арештовують, прослуховують, кидають за грати. Що змінилося? Та нічого не змінилося. Окупація. Страх перед словами. Дегенерати, які розвалили армію. Толерантність ідіотів. Соплі і сльози тих, хто віддавав ядерну зброю, Чорноморський флот, забороняв українську національність. „Любов” замість Ненависті. Центральна рада замість Гетьманату. Жулинські-поповичі замість Донцова.

Крути – щоденна реальність. Нові Крути – це щорічні київські Марші УПА з арештами українських правих, це звинувачення патріотів у „провокаторстві” з вуст ліберастичної наволочі, це масові арешти українців за національною ознакою 4 листопада 2006 року, коли був зірваний кошерно-імперський шабаш агентури Гельмана Павловського. Це продажні писаки, балакучі голови телебачення.

Нічого не змінилося. Менше слів. Все і так зрозуміло. Йти вперед, або лишатися з ними, з їхніми пристрастями і самовиправдовуваннями власної неспроможності.

Пульс, ритм, динаміка. Всупереч всьому. Чітке розуміння причин і наслідків. Тримати удар.

Крути-2007: муравйови-винниченки проти крутянців. Як і тоді. Історія вчить тому, що нічому не вчить. Історія України пишеться кров’ю. В цьому її велич. Кров і Земля. Назавжди.

-----------------------
В тему:

Крути-2007

Мракобісся. Текст №1

За відродження Традиції!

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи