Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Брехати - погано

Категорія:

Столичные новости заплатять ректору МАУП пану Георгію Щокіну 2.5 млн гривень, - так постановив суд. Кацман і Вайнберг проти.
Печерський районний суд Києва забов’язав тижневик Столичные новости сплатити ректору МАУП Георгію Щокіну 2.5 млн. гривень. Як відомо, Столичные новости неодноразово безпідставно звинувачували п.Щокіна у неонацизмі, антисемітизмі, неофашизмі та інших дуже поганих речах. Георгій Щокін з подібним трактуванням не погоджувався. І ось суд визнав його правоту, а відповідно - брехливість СН.

CН пов’язують з персоною Вадіма Рабіновича. Без коментарів.

Витяги з коментаря головного редактора Видавничого дому СN-Столичные новости В.Кацмана для MIGnews.com.ua:

«Щойно у мене відбулася розмова з найбільшим американським видавцем, головним редактором дуже відомої американської газети Новое Русское Слово і віце-президентом Всесвітньої Асоціації російськомовної преси (ВАРП) Валерієм Вайнбергом. Під час розмови в його кабінеті перебувало декілька конгресменів США. Пан Вайнберг висловив стурбованість антидемократичним рішенням відносно Видавничого дому СN-Столичные новости і запевнив, що негайно звернеться до відповідних інстанцій із запитом щодо спроби економічного тиску на незалежну пресу в Україні.

«Ми в Америці будемо уважно слідкувати за ситуацією, у якій фактично видається премія антисеміту і неофашисту та карається незалежна преса!» - дослівно заявив містер Вайнберг...

Столичные новости - це незалежна преса. Її долею надзвичайно стурбовані Кацман і Вайнберг...



В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи