Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 111
  • Переглядів: 126

Тваринні борделі притягують норвежців

Категорія:

Виявляється, данські тваринні борделі притягують норвежців, але обидві країни мають законодавчі дірки, що дозволяє робити це легально.

Ані Данія, ані Норвегія не забороняють секс з твариною, допоки тварина не страждає.

В Інтернеті данські власники тварин відкрито пропонують секс з худобою без втручання поліції або властей, повідомляє данська газета “24timer”

Власники тварин стверджують, що використовувані тварини мають багаторічний досвід і самі бажають сексу. Вартість послуги коливається від 500 до 1000 данських крон (85-170 доларів).


“Сіра зона”

Торун Кнівелсруд (Torunn Knævelsrud), голова секції добробуту тварин норвезького Управляння Харчової Безпеки, не може дати точної відповіді, чи можуть такі борделі бути легальними, чи ні.

“Важко сказати: так чи ні,” – каже він газеті “Aftenposten”

Оскільки наявні основні принципи – такі як приміщення для утримання, харчування, догляд – і не можна задокументувати поранення або страждання тварини, то за існуючими норвезькими законами не можна “наїхати” на тваринні борделі.

“Можливо, тварини не отримують справжнього догляду,” – каже Кнівелсруд. – “Але мені здається, що тварини часто є жертвами поранень, стресів, страждань пов’язаних зі статевими актами з людиною. Чи їх прив’язали, чи налякали, чи вони страждають від болю або від фізичного поранення.”


Нове законодавство?

Зараз розробляється новий норвезький Акт Захисту Тварин в якому передбачено, зокрема, заборону сексуальних стосунків з тваринами; таку пропозицію серед інших подав норвезький Альянс Добробуту Тварин,

“Цей Акт викликає обурення. Взагалі, чи потрібно законодавчо забороняти аморальність? При обговоренні нового Акту Захисту Тварин члени Управляння Харчової Безпеки не прийшли до єдиної думки,” – каже Кнівелсруд.

Як сказано в повідомленні “24timer” данські борделі відвідують німці, голландці, шведи та норвежці, а на веб-сайті, присвяченому зоофілії, стверджується, що на секс з данською худобою приїздить багато клієнтів з Норвегії.

Фермер, що продає секс з тваринами, каже, що дуже здивований, що так багато іноземців готові для цього так далеко їхати.

“Але клієнти кажуть нам, що в Данії купити секс з твариною набагато простіше, чим в їхніх рідних країнах,” – повідомив газеті власник коняки з Норд-Юлланду (Nord-Jylland).

В новій дисертації Інституту Кримінології Університету Осло зазначено, що норвезькі ветеринари знають принаймні про 124 випадки сексу з тваринами в Норвегії. Також відмічається, що 22 відсотки норвезьких ветеринарів підозрюють або впевнені, що їм доводилось лікувати тварин, зґвалтованих людьми.


Animal bordellos draw Norwegians
“Aftenposten”, 14 вересня 2006.

Переклав Володимир Щербина


----------------------------------------------------

В тему:

Секс з тваринами дозволили у незалежній Данії

Добробут тварин та бельгійська моральність

Голландські педофіли створять політичну партію

Ліберальні цінності - це не шаурму продавати

Посол-збоченець тікає від нетолерантних естонців

Вибрики політкоректності: "бетвумен" тепер лесбіянка

Пиркало проти гомофобії. Ліберастична комедія

Ну чому ЇХ так тягне на збочення?!

Achtung! в Україні одностатева сім'я може витіснити традиційну!

Меншини налякані нетолерантністю українців

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи