Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відповідь особам нетрадиційної сексуальної орієнтації в Україні

Світ:

Заклики сексменшин з вимогами легалізувати громадянське партнерство для людей гомосексуальної орієнтації є викликом суспільству, державі і релігійним організаціям в Україні. Вказані у їхньому зверненні до державних органів влади (від 21.06.2006) позиції, є антисуспільними, оскільки спрямовані проти державної політики щодо зміцнення моральності у суспільстві, утвердження здорового способу життя, підтримки материнства і поліпшення демографічної ситуації в Україні.
Указом Президента України „Про невідкладні додаткові заходи щодо зміцнення моральності у суспільстві та утвердження здорового способу життя” 15.03.02р. №258/2002 встановлено найпріоритетніші напрямки діяльності Кабінету міністрів України, всіх центральних та місцевих органів влади, навчальних закладів, засобів масової інформації та правоохоронних відомств. Цими загальнонаціональними напрямками діяльності є захист моральності, докорінне вдосконалення системи духовного, морально-етичного виховання передусім молоді та дітей, захист прав та інтересів дитини, підвищення суспільного значення сім’ї, постійна турбота про молоде покоління, його виховання. Таким чином, Президент України визначив найголовнішу мету всіх інститутів влади в Україні, в тому числі для всього складу Кабінету міністрів України. Ця мета полягає у належному вихованні підростаючого покоління та подоланні катастрофічної демографічної ситуації в Україні, яка характеризується низькою народжуваністю.

А тому позиція нечисленної групи геїв та лесбіянок, викладена у їхньому зверненні, є не просто протилежною державній політиці, а й ворожою. Вона спрямована на руйнування сім’ї, моральності і виродження нації. За таких умов не може бути й мови про інтеграцію у міжнародне співтовариство. Своїми ворожими закликами сексменшин, по-перше, посягають на суспільну мораль, яка захищена законодавством. Мораль – це правила поведінки, що сформувались на ґрунті традиційних для України християнських духовних цінностей. А християнство безкомпромісно вказує на гомосексуалізм та лесбіянство як на зло, спрямоване проти Бога та людини.

Сексменшини закликають віруючих ставитися до них з терпінням та в дусі братерської любові. Такі заклики є абсолютно неадекватними, оскільки терпіння та братерська любов, яких вони вимагають, є звичайною і постійною поведінкою християн по відношенню до всіх людей, в тому числі до сексменшин. Заклики сексменшин до порозуміння ніяким чином не змінять негативного ставлення українського суспільства та християнських церков до сексуальних відносин між особами однієї статі, а також до союзів на основі таких взаємин, які є суспільним злом.

Раптовість, з якою з’явилися заклики осіб нетрадиційної сексуальної орієнтації, говорить про те, що сексменшини переслідують не мету знайти порозуміння з релігійними організаціями, а здійснити посягання на суспільну мораль, лицемірно переконати українське суспільство у мирному характерові своїх намірів. Але дії сексменшин скоріше вказують на підступність методів, які використовуються для досягнення своєї мети.

Поширення сексменшинами своїх поглядів, а також пов’язана із цим публічна діяльність, повинні бути обмежені згідно з чинним законодавством України. Тому діяльність, спрямована на утвердження позиції сексменшин, а тим більше спроби легалізувати їх у національному законодавстві, є протизаконною. Межі, в яких дозволяється повідомлення про гомосексуалізм, лесбіянство і т.п., повинні переслідувати мету викорінення цих ганебних явищ, а не їх популяризацію.

Нагадуємо, що суспільна мораль захищається чинним законодавством України та нормами міжнародного права. Зокрема, положеннями статей 19 та 21 “Міжнародного пакту про громадянські та політичні права” від 16.12.1966р. закріплена необхідність обмежувати права людини на вільне вираження (поширення) своїх поглядів та проведення мирних зборів з метою охорони здоров’я і моральності населення. Таким чином, міжнародне співтовариство передбачило адекватні правові заходи, спрямовані проти розпущеності, яка маскується під виглядом прав людини.

Твердження геїв та лесбіянок про ускладнення інтеграції в міжнародне співтовариство через утиски сексменшин побудовано на хибних уявленнях про зацікавленість міжнародної спільноти у знищенні моральності населення України. А прагнення, таким чином утвердити антисуспільну позицію створюють небезпеку для суспільної моралі, поширюють бездуховність і збуджують нижні інстинкти. Публічна діяльність сексменшин спрямована проти належного виховання молодого покоління, утвердження здорового способу життя громадян створює загрозу гідному майбутньому народу України. Національним законодавством передбачені правові заходи проти спроб завдати шкоди українському суспільству. Так, згідно ч.4 ст.20 Закону України „Про охорону дитинства” забороняється розповсюдження інформації, яка завдає шкоди моральному благополуччю дитини.

Щодо вимог сексменшин визнати в Україні одностатеві шлюби, нагадуємо, що згідно ч.1 ст.21 Сімейного кодексу України шлюбом є сімейний союз жінки та чоловіка, тобто осіб протилежної статі, зареєстрований у державному органі реєстрації актів цивільного стану. Таким чином, відносини між особами однієї статі не можуть називатись шлюбом чи громадянським партнерством. Такі відносини також не можуть бути зареєстровані, оскільки державна реєстрація шлюбу здійснюється для забезпечення стабільності відносин між жінкою та чоловіком, охорони прав та інтересів подружжя, їхніх дітей, а також в інтересах держави та суспільства. Враховуючи антисуспільну і антидержавну позицію сексменшин, їхня поведінка цілком справедливо не знаходить підтримки в законодавстві України.

Твердження про існування так званої гомосексуальної сім’ї є безпідставним, оскільки чинне законодавство України не містить такого поняття. Зв’язок між особами однієї статі, який хибно називаються гомосексуальною сім’єю, є неприроднім явищем, він суперечить репродуктивній функції людини. Така позиція говорить про необізнаність захисників осіб з нетрадиційної орієнтацією. Стає зрозумілим, що плутанина у поняттях, незнання державних та суспільних пріоритетів ставить під сумнів адекватність позиції гомосексуалістів. Кінцевий результат таких прагнень є примарним, і він може мати лише негативні наслідки:

- руйнування державної політики щодо захисту сім’ї;
- зменшення зацікавленості населення у народженні дітей;
- відсутність відтворенні населення;
- зрівняння осіб нетрадиційної орієнтації з традиційною сім’єю зашкодить процесу підготовки дітей і підлітків до сімейного життя;
- спотворення статевого виховання населення;
- звуження конституційних прав людини та громадянина;
- поширення епідемії СНІДу тощо.

На підтримку сім’ї та шлюбу норми міжнародного права містять свої положення, які узгоджуються із національним законодавством України. Так в пункті 3 статті 16 «Загальної декларації прав людини» від 10.12.1948р. вказано, що сім’я є природною та основною ланкою суспільства і має право на захист з боку суспільства та держави. Звичайно, що мова тут йде про союз осіб протилежної статі, а також їх дітей, що є природнім. В статті 23 «Міжнародного пакту про громадянські та політичні права» теж вказано, що сім’я є природним і основним осередком суспільства і має право на захист з боку суспільства і держави.

Тарас Качор, юрист;
Руслан Кухарчук, координатор громадської ініціативи “Любов проти гомосексуалізму”.


--------------------------------
В тему:

Толерантність до секс-меншин призведе до легалізації педофілії

Пастор Грін: „Гомосексуалізм - абсолютно протиприродне явище, ракова пухлина суспільства”

В Європу чи в ЄЕПу?

Тріумф толерантності

Плоди толерантності пожирають уроди

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи