Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Проект РФ. Владислав Сурков-Дудаєв

За спиною Путіна.
Головний політтехнолог Кремля, куратор М.Гельмана, Г.Павловского, М.Колєрова, народився у1962 році в селищі Дуба-Юрт Чечено-Інгушетії, в Шалінській районній лікарні.

Мати – Суркова Зінаїда Антонівна, за національністю єврейка, приїхала в Дуба-Юрт по розподілу по закінченню Липецького педагогічного інституту. Батько – Дудаєв Андарбек Данільбекович.

По закінченню школи поступив до Московського інституту сталі і сплавів, де познайомився з майбутнім олігархом Міхаїлом Фрідманом.

Згідно документів закінчив Міжнародний російсько-американський університет президентом якого був радикальний ліберальний пєрєстроєчнік Гавріїл Попов.

Дружина Суркова Ю.Вішнєвская проживає в Англії, в РФ практично не буває.

Наприкінці 80-ї став охоронцем М.Ходорковского (Банк Менатеп), згодом очолив службу PR-проектів.

Віце-президент Альфа-банку, лобіст інтересів президента Альфа-банку Пєтра Авена.

У 1996 році почав працювати в адміністрації президента РФ Б.Єльцина заступником голови адміністрації А.Волошина.

Потрапив в сферу інтересів Романа Абрамовича, завдяки якому на початку 1998 року обійняв посаду заступника генерального директора ОРТ.

За наявною інформацією жодне рішення про виділення коштів Чеченській республіці не приймається без візи Суркова-Дудаєва.

Так, за даними екс-віце-прем’єра уряду Чечні Лечо Салєгова до 50% прибутку від отриманої нафти (загальний обсяг до 19 000 000 барелей нафти марки Бренд на суму до 1 500 000 000 $) до бюджету не потрапляє, а лишається в кишенях керівників республіки та чільних чиновників у Москві. За інформацією з достовірних джерел до процесу безпосередньо причетні Сурков-Дудаєв, Фрідман, Абрамович, Авен.

З цих коштів фінансуються воєнізовані формування Рамазана Кадирова (до 7 000 бойових одиниць) і Руслана Ямадаєва (до 5 000). Разом - це бойова бригада, добре озброєна, вишколена і особисто віддана командирам. Відробляється варіант висування бойовиків до Москви (за особливим розпорядженням). Швидкість висування не більше 14-16 годин. Практично це армія головорізів, готова виконати будь-який наказ свої керівників.

По цій же темі з відкатних та брудних нефтяних коштів щомісячно до 500 000 $ виділяється Васілію Якеменко (за деякими даними – родич В.Суркова по материнській лінії) для фінансування молодіжних екстремістських ліберальних організацій («Идущие вместе», «Наши»).


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи