Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Справжні антифа

Спалення справжніми націоналістами прапору зі свастикою темного вечора 25 лютого у Бабиному яру стало подією тижня. Хто і навіщо це зробив?
Для початку довідка. 16 лютого 2007 року національно-патріотичні організації міста Києва створили координаційну раду - Українська громада Києва, до складу якої ввійшли Київська міська організація ВО Свобода, Київська міська громадська організація "Патріот України", Київська міська організація ОУН, Культурне товариство імені Леся Курбаса, Київська міська організація Молодіжного Націоналістичного Конгресу, Молодіжна референтура Київської міської організації Конгресу Українських Націоналістів, Київська міська організація ВО "Тризуб" ім. С. Бандери, "Український спротив", Оргкомітет Міжнародного суду над злочинами комунізму проти людства та ГО "Інститут з прав людини".

Саме ця громада виступила в ролі організатора жалобного мітингу у Бабиному яру. Тобто вони були свідками спалення прапора. Є два варіанти: - спалення прапора входило в програму жалобних заходів; - спалення прапора було спонтанною ініціативою групи антифа. В обох випадках виходить, що справжні стали притулком для антифа, які вважають справжніх своїми.

Нема проблем. Варто лише констатувати, що відтепер справжні асоціюватимуться з антифа. Якщо справжні тепер називатимуть себе антифа, то з огляду на антифа-акцію 25 лютого це буде чесно. Якщо ж ні, то огидне відчуття від постійних ліберастичних відмежовувань матиме всі шанси набути нової якості з огляду на сенс самої акції антифа 25 лютого у Бабиному яру. Характерно, що жодного партійного прапору лівацьких дегенератів або бодай якихось голімих євразійців, справжні антифа спалити так і не наважилися. Хоча розмов на цю тему предостатньо.

Ворог не спить – розпочався розкол нових правих. У кожного є вибір – або лишитися правим, або стати антифою. Ніхто не забутий, ніщо не забуто.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи