Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Голландський політик каже про ісламське вторгнення

Популярність анти-іммігрантського політика різко зросла після того, як він закликав голландців – колись одну з найбільш толерантних націй на планеті – зупинити ісламське вторгнення в Європу.

43-річні Ґерт Вілдерс (Geert Wilders), лідер Партії Свободи, переконаний, що уряди вимушені рахуватись з “цунамі ісламізації”, котра фундаментально несумісна з європейськими цінностями.

“Іслам сам по собі є проблемою. Іслам – це насильницька релігія,” – заявив він газеті “The Daily Telegraph”, - “Пророк Магомет був насильником. Коран – це переважно книга насилля. Ми будемо інвестувати в мусульман, але вони мусять спочатку викинути половину Корану та половину своїх переконань.”

Рейтинг Партії Свободи в опитуваннях підскочив з 6 до 10 відсотків після листопаду. Його палка кампанія за заборону мусульманської чадри в публічних місцях викликала такий суспільний поштовх, що нова правляча коаліція схоже буде вимушена ввести заборону, яку вона сама не підтримує.

Щодо чадри пан Вілдерс непохитний: “Це середньовічна ознака варварських часів, як не можна поводитись з жінкою, навіть якщо вони самі хочуть їх носити.”

Дозвіл носити чадру в Голландії, або влаштування роздільних занять плаванням, щоб не образити релігійні почуття, призводить до “релігійного апартеїду”, каже він.

Нова урядова коаліція з провідних правоцентристських та лівих партій планувала зупинити дискусію попереднього уряду про заборону чадри в Голландії, де зараз проживає один мільйон мусульман – шість відсотків населення. Але, стверджує пан Вілдерс, проведене у вихідні опитування показало, що 66 відсотків громадян Голландії підтримують заборону.

Лідер опозиційної меншості, який виграв два попередніх голосування за заборону чадри, переконаний, що буде підтримка й нового законопроекту, який він збирається представити весною, оскільки голландці все більше хвилюються через мусульманський сепаратизм.

Вілдерс переконаний у зростанні підтримки його поглядів в Європі, але її політичні лідери, особливо у Британії, занадто переймаються політкоректністю.

“Напевно немає більш політкоректної країни, чим Великобританія. Подивиться на жахливі речі, що стались у Лондоні після Мадриду. У вас більше чим у будь-кого підстав зробити такі дебати публічними та прозорими.”

Пан Вілдерс порвав з голландськими лібералами у вересні 2004 року через їхню підтримку вступу Туреччини до Євросоюзу.

Через два місяці він жив під загрозою, після того, як поліція заарештувала озброєних гранатами імовірних терористів, що планували його вбити. Голландський політик каже, що він з дружиною отримали понад 600 погроз вбивства.

Пан Вілдерс, котрий постійно оточений поліцейськими охоронцями, каже: “Я втратив свою свободу і приватність життя через свою опозицію до ісламу.”


Islam is taking over, says Dutch politician
Bruno Waterfield, “Telegraph”, 02 березня 2007.

Переклав Володимир Щербина


----------------------------------------------------

В тему:

Темний бік імміграції

Відчайдушна спроба врятувати становище: голландці налякані зростанням етнічної напруги

У 2050 році іммігранти складатимуть третину населення Голландії

Тактика “свинячої погрози”

Ґвалт навколо умивалень

Мусульмани хочуть ісламську систему охорони здоров'я

Расова війна: саудити забороняють букву "Х"

Перемога для свиней: Франція забороняє суп

Євгеніка для України

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи