Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Еліта політичної нації комунальні послуги не оплачує

Категорія:

На цьому тижні Київенерго починає відключати боржників від електропостачання. У зв'язку з цим інформаційно-аналітичний портал vybory.org опублікував отриманий зі своїх джерел "чорний список" неплатників. Найбільший борг перевищує 20 тис. грн.
Як пише комунальна газета „Хрещатик”, у списках значиться екс-прем'єр-міністр України Валерій Пустовойтенко з боргом 2803,81 грн і народний артист і депутат України Ян Табачник (2697,52 грн).

Заборгованість перед Київенерго за півроку є у двох бютівців – Богдана Губського (8993,65 тис. грн) і Володимира Семіноги (2453,01 грн).

Колишній начальник Головного управління внутрішньої політики Адміністрації президента часів Леоніда Кучми Олег Рафальський, за даними газети, заборгував 2098,17 грн, а відомий модний ліберал, власник журналу Папараzzи та автомобіля Bentley, організатор демонстрації "проти расизму" яка відбудеться у Києві 6 квітня, Валід Арфуш – 2,5 тис. грн.

Серед неплатників є також юридичні особи. Це, зокрема, резиденція посла Аргентини, яка винна Київенерго 2500 грн.

У списках неплатників також вказано прізвище Ахметова Р.Л.. Ця людина має борг за електрику майже 13,5 тис. грн. Комунальники умовчують, чи є він "тим самим", найбагатшим українцем. У самому Київенерго відмовилися навіть назвати точне число боржників у списку, нічим не мотивувавши такий крок.

За матеріалами: 15 хвилин
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи