Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Всесвіт за нас!

Політична нестабільність триватиме доти, доки на цій землі не сформується українська сила, що започаткує новий суспільний лад

Досі активну боротьбу за ресурси України ведуть три головні сили, які в більшій чи меншій мірі представляють інтереси зовнішніх гравців:

1) ліберальний прозахідний проект, формальним представником якого є Віктор Ющенко, тому позначимо його словом «Захід»;

2) ліберальний проросійський проект, представником якого є Віктор Янукович, тому назвемо його «Схід»;

3) ліберальний проект Юлії Тимошенко, який в контексті її успішного візиту в Ізраїль можна умовно позначити словом «Південь».

Водночас в Україні визріває нова потуга («нові арії», «сонячні»), що опирається на власні сили, дотримується українського Звичаю і творить нову українську націю. Ця сила формується як вільна МЕРЕЖА українських громад, в яких плекається гармонія з Творцем, суспільством, природою, техносферою.

Ця сила йде в авангарді еволюційного розвитку людства та його переходу до вищої цивілізації. Становлення цієї сили та її перемога відповідає задумам Творця, тому сонячна спільнота «нових аріїв» розвивається під небесним захистом.

Для успішного розвитку цій українській етномережі потрібна максимальна свобода. Будь-які спроби обмежити цю свободу приводять до втручання вищих сил, які не дають ситуації закостеніти. Так, недавня спроба «регіональної коаліції» узурпувати владу і встановити тупо-архаїчний «донецький порядок» привела до чергового втручання Всесвіту. Коли на нічному небі з’явився повний місяць (час емоційних вибухів), Президент оголосив розпуск Парламенту і перевибори, а Парламент відновив на посту голови ЦВК Сєрьогу Ківалова і почав приймати інші не менш екзотичні рішення.

Українці радіють, бо жити стало цікавіше! Причому не лише емоційно, але й економічно. Ну коли ще, як не під час політичних баталій, бідний студент може заробити за день відпочинку на свіжому повітрі від 50 до 150 грн! Зароблять всі: пенсіонери і журналісти, поліграфісти і дизайнери, листоноші і збирачі макулатури, ті, хто виготовляють наочну агітацію, і ті, хто її носить. Правда, різним «багатим буратінам» доведеться трохи розкошелитись, але таке життя…

Тому й страху в більшості вже немає. А якщо у когось ще є тривога щодо економічної дестабілізації, громадянської війни, зменшення інвестиційної привабливості та іншої ахінеї, то можемо їх заспокоїти — в Україні є надпотужні чинники умиротворення «еліти» в її боротьбі за «корито»:

По-перше, через Україну проходять магістральні газопроводи з Росії на Захід, тому гарячої війни тут не буде.

По-друге, братва зі східних регіонів жене на Захід експортну сировину через західні регіони, тому розколу України навпіл також не буде.

По-третє, грошові рахунки «братви», «любих друзів» і «газових принцес» знаходяться в тих самих іноземних банках, тому буйствувати вони будуть в межах розумного.

Сьогодні в центрі Києва «регіонали» і «помаранчеві» перекрикують один одного патріотичними гаслами! Всі за конституційний порядок і змагаються в показовій законослухняності. Агресії немає, міліція тиняється без роботи. Що засмучує, так це лише біотуалети на Майдані…

Люди жваво спілкуються на політичні теми, підвищуючи свій рівень свідомості. За останні два роки цей рівень суттєво зріс завдяки тому, що розвіялися міфи спочатку про царя-месію, а потім про пацана, який всім зробить добре вже сьогодні. Час прискорюється, тому якщо до руля дорветься «принцеса», то її піар-булька лусне ще швидше.

Ситуація дуже пластична — і слава Богу! Вся ця веремія і невизначеність триватиме лише доти, доки відбуватиметься становлення нової української нації. А як тільки ця нація відчує, що спроможна навести лад у своїй рідній хаті, то весь гармидер припиниться вже на другий день.

Нація — це система. Система виникає тоді, коли народжується мета, яка опановує уми достатньо великої кількості людей. Мета вже сформульована у програмі «Реформація: 25 пунктів». Потрібно лише донести її до українців.

Хай Буде!

Подивись це відео і покажи своїм дітям!

------------------------------------------------
В тему:

Український мир Залізної доби

Третій Гетьманат

Вони – не ми (ліберасти проти гопників).

НЕМОЖЛИВО — ЦЕ НІЩО. Роздуми після тернопільського концерту КОМУ ВНИЗ.
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи