Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

14 квітня 2007 року - Свято Коліївщини - Марш проти нелегальних мігрантів

Категорія:

В цей день ми, Українські Патріоти, жорстко кажемо: " Ми зупинимо нову окупацію" - окупацію мігрантами з країн третього світу. Це початок нової визвольної Боротьби, якщо нас не почують, то почують Українську Націю, як чули її всі чужинці в часи Коліївщини.
Збір Маршу з 13-00 м. Київ, пл. Спортивна; початок Маршу - 14-00.

В цей день ми, Українські Патріоти, жорстко кажемо: "Ми зупинимо нову окупацію" - окупацію мігрантами з країн третього світу. Це початок нової визвольної Боротьби, якщо нас не почують, то почують Українську Націю, як чули її всі чужинці в часи Коліївщини.

14 квітня 1768 року з освячення ножів в Мотринському Монастирі почалася Священна Українська Війна - Коліївщина. Українська Нація показала свою життєву силу і велич духу. Всього за 6 тижнів загони месників, озброєні переважно ножами і косами, очистили всю Правобережну Україну від сотень тисяч іноплемінних окупантів і почали очищати Південь України від турків і татар. Але, як завжди, в момент української перемоги в спину повстанцям вдарила Москва. Більше року продовжувалося протистояння гайдамаків проти Польщі і Росії, Кримської Орди, та європейського єврейства.

Повстанцям не вдалося здобути Української Незалежності, але їх перемога була велична - на сотні років припинилося заселення Правобережної України чужеземцями, з часів Гайдамаччини Українці складають на Правобережжі абсолютну більшість населення.

Слава Героям!
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи