Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Хвіст пацюка

Категорія:

Толерантна та політкоректна республіка продовжує дозволяти українофобію. Киевский Телеграф, №16, 2003 р. Стаття "Копытца ангела". Автор називає себе Александр Каревин.

Одразу переходимо до справи. Ну ми ж усі дорослі, тому для початку повинні пересвідчитися, що Каревин - це Каревин. Надто серйозну відповідальність бере на себе автор згаданого антиукраїнського тексту. Пам’ятаєте оповідання про Леніна? Спочатку думали, що то Ульянов. Але копнули глибше - виявився Бланком. І що у цьому поганого? Абсолютно...

Як послідовний борець з проявами системного антисемітизму впевнений - у спробах копнути Каревина в межах чинного законодавства теж нічого поганого немає. Принаймні знати правду нікому не заборонено. А, Каревин?

Зоологічна ненависть до народу, який тебе пригрів, є ознакою неприхованого бажання повернутися на землю предків. Що заважає? Прозорі кордони? Чи в даному випадку кордони прозорими не є?

Про копитця. Це що, у назві приховано ставлення до Тараса Шевченка? Витончений інтелектуал створює асоціятивний ряд? В такому разі, Каревин, бійся. В народі не прийнято заздрити подальшій долі осіб легкої поведінки, що топчуться своїми копитцями по могилах людей. І не ображайся - тембр апеляції обумовлений твоєю якістю. Просто Тарас Шевченко помер, він не має змоги відлупцювати тих, хто прагне його заперечити.

Далі. Слідкуй за логікою. Невже ти забув, скільки в Україні та за кордоном шанувальників творчої спадщини Великого Кобзаря? Почитай якось після відвідин МакДональдса поему «Гайдамаки», там про таких як ти дуже влучно згадано. На твоє горе, і горе таких як ти наші діти читають «Гайдамаків» і «Холодний Яр» перед сном... Ми їх виховуємо любити Вітчизну і знати в обличчя тих, хто її ненавидить. Процес набув ознак невідворотності. Це - правда.

Каревин, з тобою поки закінчено. Йди подивись MTV.

Про те, що згадана гидотна публікація має яскравий українофобський, антислов’янський, людиноненависницький характер, свідчит той факт, що метою атаки обрано саме нашого національного Генія. А чому б тому самому Каревину, чи як його там насправді звати, не брехати, а написати чесну і правдиву статтю про те, що ні для кого не є секретом, але не є зайвим нагадати? Ну написав би, що Пушкін був негром, а Чайковський гомосексуалістом, - і народу цікаво, і власне сумління незаплямованим лишаєш. Можливо, за це не платять грошей? А що, розпалювання міжнаціональної ворожнечі проти українців зараз добре оплачується? В такому разі цікаво дізнатися, ким саме.

Бідна, бідна республіка... А потім такі, як Каревин та його горе-спонсори, з набутою століттями професійною спритністю бідкаються, злодійкувато посипаючи голову попілом. Власне, українофобський оргазм Каревина є зайвим підтвердженням єдиноправильності каральних операцій Князя Святослава в районі Волги (де ви, хазари?) та національно-визвольної боротьби під проводом наших славних гетьманів і народних вождів. Пам’ять про Умань треба плекати - це наша історія. Каревин, за що ти так не любиш українців? Злопам’ятство - це погано.

Коли Україна стане державою українців, подібних непорозумінь не буде. Бо за розпалення міжнаціональної ворожнечі будуть карати згідно чинного законодавства.

І помиляється той, хто вважає, що завтра не наступить ніколи.

Запам’ятайте: Александр Каревин. Він ненавидить національного поета українців Тараса Шевченка. У кого виникне мрія близько поспілкуватися з цим телефонуйте у редакцію Киевского Телеграфа, тел. 234 87 76, 235 50 94, e-mail: [email protected]
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи