Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Націоналісти поглумилися над українофобом

Категорія:

В центрі Києва активісти українських націоналістичних організацій побили лідера столичного відділення екстремістської слов'яноненавистницької партії «Російський блок» Александрова. Про це «Новий Регіон» повідомив сам побитий екстреміст.
За його словами, інцидент відбувся приблизно в 20:40 в підземному переході на Майдані. Александров знаходився там разом із знайомим, коли до них підійшла група з 6 чоловік і зробила напад.

«Група специфічно виглядаючих людей, з вусами і чубами, загрожуючи вбивством, спробували затягнути в перехід. Коли вони зрозуміли, що ми з товаришем чинитимемо опір, влаштували бійку. В результаті мені розбили обличчя, є підозра на струс мозку», – сказав побитий.

Потерпілий зв'язує напад на себе з іншим інцидентом, який відбувся ще 4 листопада 2006 року. Нагадаємо, що тоді Александров постраждав в результаті нападу націоналістів на учасників слов'янофобського т.зв. «Російського маршу», організованого підлеглими Гельмана Павловського.

«Останній напад пов'язаний з «Російським маршем», оскільки зараз йде суд над людиною, яка тоді побила мене. Що влаштували бійку в переході під Майданом говорили прізвище людини, яку судять за напад на «Російський марш», обіцяли, що помстяться за нього», – затверджує Александров.


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи