Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Львові біля школи, де вчився Роман Шухевич заквітла клумбa - до 100-річчя героя

Категорія:

У Львові поблизу середньої школи №10, що на вул. Чупринки, в якій навчався Роман Шухевич, ЛКП "Зелений Львів" висадило клумбу. Композицію укладено з семи видів квітів у вигляді цифри 100 на 36 кв. м клумби.
Орієнтовна вартість висадження композиції - 4 тис. грн. Створила композицію директор квіткового господарства Надія Верста, - про це сьогодні, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як йдеться у повідомленні, до 100-річчя від дня народження Романа Шухевича також навели благоустрій навколо пам'ятника у Білогорщі. Для освітлення території навколо пам'ятника ЛКП "Львівсвітло" встановило 40 світильників та проклало понад 2 км несучого проводу. Щоб підсвітити сам пам'ятник, встановили додаткові підпори та прожектори. Також служби Залізничної районної адміністрації завезли ґрунт, поставили чотири вази для квітів та висадили чорнобривці й сальвії.

----------------------------------------------------

В тему:

Нескорений

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи