Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Окупація. Все таємне стає явним

В 2006 році в Україні вперше після перейменування СССР на СНГ розпочався приріст населення за рахунок міграції. Про це повідомив у вівторок 19 червня співробітник проекту „Седеркопінзький процес Міжнародної організації міграції” Ілмарс Мезс, посилаючись на дослідження „Міграційні тенденції 2004-2006 років в країнах Седеркопінзького процесу”. „Таким чином Україна поступово перетворюється з країни походження мігрантів на країну призначення мігрантів”, - зазначив він.
Мезс прогнозує, що через 5-10 років, коли все більше українців поїде на пошуки роботи до країн ЄС, до України приїде більше громадян з бідних країн колишнього СССР, а також Індії і В’єтнаму.

Контингент чужоземців, які перебувають на обліку МВС України у 2006 році, формувався переважно за рахунок осіб, що прибули з РФ (92 171), Молдови (12 015), Узбекистану (11 125), Азербайджану (10 032), Вірменії (8 332), Грузії (8 310 ). Серед неесендівців, які проживають на законних підставах в Україні в 2006 році, переважали прибульці з Китаю, Туреччини, Казахстану, Сирії, Йорданії, Індії.

Мезс зазначив, що згідно дослідження загальна кількість чужоземців, що перетинають український кордон, складає 40 мільйонів на рік, проте кожен рік приблизно на 1 мільйон осіб більше в’їжджає в Україну, ніж виїжджає.

Для довідки: Седеркопінзький процес об’єднує 10 країн, зокрема Україну, Білорусь, Молдову, Угорщину, Латвію, Польщу. Він покликаний врегулювати питання прикордонного співробітництва, міграції, надання притулку вздовж усього зовнішнього кордону ЄС.


----------------------------------------------------

В тему:

Україна займає 4-е місце у світі за кількістю міжнародних мігрантів

Євгеніка для України
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи