Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

За вбивство двох людей сина відомого бізнесмена оштрафували на 34 гривні

Категорія:

11 червня Калиновській був затриманий в київському аеропорту "Жуляни" при спробі вилетіти до Ізраїлю.
Нагадаємо, що в результаті ДТП загинуло дві людини: прапорщик Внутрішніх військ і 25-річна дівчина.
Суд визначив Калиновському міру покарання - штраф 34 гривні.

30 травня о 5 годині ранку BMW, за кермом якого знаходився син нафтового бізнесмена Зиновія Калиновського і екс-дружини Дмитра Фірташа Марини Фірташ, врізалося на великій швидкості в припаркований автомобіль "Жигулі" прапорщика внутрішніх військ Володимира Куликовського.

В результаті ДТП міліціонер загинув на місці. Дівчина-пасажир BMW-M6, 25-річна Анастасія була доставлена в реанімацію з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку і переломами ребер. Три дні потому дівчина померла.

Шевченківський райсуд Києва не продовжив перебування під вартою до закінчення розслідування Сергія Калиновського. За словами начальника Центру громадських зв'язків київської міліції Володимира Поліщука, Калиновський був відпущений на підписку про невиїзд.

11 червня Калиновській був затриманий в київському аеропорту "Жуляни" при спробі вилетіти до Ізраїлю. У аеропорту був замовлений чартерний рейс на Тель-Авів нібито для перевезення хворої дитини. Цим рейсом і повинен був летіти Калиновський, пише Корреспондент.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи