Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Транс-культурна психіатрія

Марокканець в Гаазі, що намагався вбити дружину, вимагає “транс-культурного” психіатричного обстеження, щоб доказати, що він є нормальним і тому має бути звільненим.

Уривок з матеріалу данської інформаційної агенції NIS від 04 серпня 2007 р.

"В п’ятницю (04 серпня) окружний суд в Гаазі рекомендував Державі обстежити “транс-культурним” психіатром марокканського злочинця. Це було зроблено на вимогу цього самого злочинця. Цей марокканець був засуджений у 1995 році за спробу вбивства своєї дружини. Він був засуджений до одного року ув’язнення плюс психіатричного лікування на невизначений термін.

Хоча минуло вже 11 років “психіатричного лікування” проте увесь цей період не було жодної хвилини витрачено на терапію. Це тому, що весь цей час марокканець відмовлявся лікуватись у “звичайного” психіатра. Оскільки він відмовлявся співпрацювати з лікуванням, то психіатрична клініка намагалась запровадити його на довготривале лікування. Туди спрямовують людей невиліковних і тих, що скоріш за все не зможуть повернутись у суспільство

Цей злочинець бажає завдяки “транс-культурному” обстеженню довести, що він є нормальним і тому має бути звільненим. В своєму судовому приписі суддя в Гаазі у п’ятницю погодився з вимогами злочинця. Суддя заявив, що на його думку марокканець співпрацюватиме з новим обстеженням, котре проводитимуть одночасно психіатр, що спеціалізується на міжкультурних аспектах психіатрії, та звичайний лікар."


Переклав Володимир Щербина

----------------------------------------------------

В тему:

Темний бік імміграції

Доповідь білого доктора

Євгеніка для України

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи