Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

10 патронів - і в Україні буде порядок!

Маленька партія снайперів теж провела свій передвиборчий з'їзд. Подивилися телевізійну істерію про початок виборів. Ще раз побачили біснуватих партійних лідерів. Почитали списки кандидатів у депутати. Вірніше, перші десятки. Спробували розібратися у програмах та ідеології. Розібралися. Рука мимовільно потяглася до місця, де раніше традиційно висіла кобура. Чи меч. Нічого не знайшовши, просто почухала...
Складається враження, що всі негідники, які тихо сиділи на своїх мільярдах і мільйонах, саме зараз, під час повного Місяця, вилізли на світ Божий. Просто чортівня якась!

Ліберастична бидлоеліта, яка маніакально хоче стати народними депутатами шостого позиву, розпочала чергові перегони за місця у пеклі. Досракові вибори. Знову купа обіцянок. Неприховане бажання дорватися до влади, аби дерибанити бюджетні потоки, залишки держвласності, землю...

Вся проблема України у владній верхівці. Вірніше, у повній відсутності у них моралі. Совісті. Честі. Фактично, можна говорити про добре організовану групу дегенератів-покидьків, які нещадно експлуатують народ, знищують його, обираючи до нитки.

Ніякі слова, заклики, прохання, молитви до них не доходять. Посланці пекла продовжують свою чорну справу.

То може, слід відправити їх туди, звідки вони прийшли?

Маленька партія снайперів констатує, що найбільше шкоди завдає Україні повна безкарність влади. Безвідповідальність. Вони не бояться нічого. Ні Бога, ні чорта. Вирішальною для них є влада, і гроші, які та влада дає. Бидлоеліта створила якийсь дивний світ для особливо обдарованих людей, які навчилися приймати рішення за чужий кошт.

Революція дуже швидко переросте у братовбивчу громадянську війну, яка загрожує існуванню Української держави, загальноєвропейській та світовій безпеці. Прості люди змушені будуть стріляти одне в одне, під проводом тієї самої бидлоеліти, яка буде мудро сидіти в штабах і тилу. Тому, ми проти революцій і війн!

Ліберастична бидлоеліта повинна боятися. Тремтіти, ухвалюючи будь-яке рішення, що може нашкодити НАРОДУ.

На владоможців треба дивитися через оптичний приціл, а не через телевізор!

Кожен рух, який шкодить людям, повинен розцінюватися як зрада національних інтересів. І відповідно каратися.

Тому Маленька партія снайперів, прийняла дуже коротку і зрозумілу передвиборчу програму, яка повинна висіти у кабінетах всіх чиновників: "Десять патронів, і в Україні буде порядок!"

Принцип десяти патронів поширюється на всі регіони України. До рівня райцентра. Кожен регіон повинен мати свої десять патронів. А членів Маленької партії снайперів, вистачить... До речі, членство у партії вільне. Відсутня всяка бюрократія, папірці, підлеглість, керівництво.

Достатньо бути снайпером у душі. Мати Бога у серці і ясний розум у голові. Любити свою Батьківщину.

Нагадую, Маленька партія снайперів існує лише як веселий літературний віртуальний проект. Віддушина, яка є світлом в кінці тунелю. Ми нікого ні до чого не закликаємо! Головне - мир, злагода, дружба, громадський контроль. Душевний спокій. Постійний дохід. Хоча, це вже тост...

А бренд став дійсно народним. І будь-яке застілля, мало не автоматично перетворюється на черговий з*їзд МПС.

Політики дійсно дістали!

Проголосувати за Маленьку партію снайперів можна на сайті "Нова Січ"

-------------------------------------
В тему:

Ініціативи Партії снайперів

Нова Угода партії снайперів

Мораль – засіб виживання і розвитку суспільств

Скільки коштує підкуп непідкупного судді

Президент повинен збагачуватися лише разом з українським народом

Головною загрозою національній безпеці України є її владна верхівка

Футболка Арійської Стрілецької Асоціації

Гімнастерка “Перехід-IV”
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи