Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 24
  • Переглядів: 26

Як стати арієм: інструкція з внутрішнього Переходу

Категорія:

Крізь потрісканий асфальт старого світу проростає чистий і здоровий паросток нового життя. Українська земля народжує новий сонячний народ. Його творять арії — люди, в душах яких сяє сонце. Це співзасновники нової цивілізації — Вишньої Борії. Це нова еліта, аристократія нового світу.

Крізь потрісканий асфальт старого світу проростає чистий і здоровий паросток нового життя. Українська земля народжує новий сонячний народ. Його творять арії — люди, в душах яких сяє сонце. Це співзасновники нової цивілізації — Вишньої Борії. Це нова еліта, аристократія нового світу.

«Входьте вузькою брамою, бо простора брама й розлогий шлях, що веде до погибелі, і багато ним ходять. Але тісна брама й вузький шлях, що веде до життя, і мало таких, що його находять» (Матвій 7.13-14)

Ми увійшли в часовий проміжок, коли в Україні відкрилась цивілізаційна Брама. Подібне сталося 7500 років тому, коли народився новий, арійський світ; його залишками у формі Трипільської археологічної культури нашпигована українська земля. Сьогодні кожен, хто насправді цього забажає, може увійти в новий життєвий простір і стати АРІЄМ, тобто сонячним, сильним, шляхетним — незалежно від віку, статі, етнічного походження, соціального чи майнового статусу. Для цього треба здійснити вольовий перехід до нового способу життя. Перехід починається зі зміни свідомості та загального психофізичного оздоровлення. Після цього навколо людини починається вилаштовуватися гармонійне соціальне, природне та технологічне середовище. Арій починає творити навколо себе арійський життєвий простір.

Кожен бажаючий може спробувати знайти власний шлях сонячної трансформації. Але часу обмаль, тож доцільно скористатися вже перевіреною технологією Переходу — Золотою Стежкою. Можливо, інших стежок просто немає.

— Що таке Золота Стежка? — запитаєте ви.
— Це виживання людства, ні більше, ні менше.
(Френк Герберт)


1. АРІЙСЬКИЙ ВОЛЬОВИЙ ІМПЕРАТИВ
Для здійснення першого кроку треба усвідомити й прийняти Арійський вольовий імператив, подарований людству на зорі арійської раси — 7500 років тому в «Законах Ману» («Законах Боголюдини»):

Все, що робиться з власної волі, — добро.
Все, що робиться з чужої волі, — зло.
Треба знати це коротке визначення добра і зла.


Це вихідна точка мислення арія — вільної людини, що усвідомлює себе творцем своєї долі, паном-господарем, відповідальним за всі свої вчинки Арій все намагається робити свідомо, з власної волі. Він знає, що людський дух втілюється у фізичному світі задля власного й расового еволюційного розвитку, а також освоєння-впорядкування навколишнього земного простору. Людина ж найінтенсивніше розвивається в ті моменти, коли здійснює свідомий і вільний вибір. Усвідомлена свобода з усвідомленою відповідальністю — це обов’язкова умова людської еволюції. Будь-які справи, зроблені «з-під палки», не йдуть в жодне порівняння зі справами, зробленими добровільно.

Насильство над людською волею не завжди виявляється у формі брутального примусу. Значно поширеніші приховані маніпуляції свідомістю через нав’язування певних стереотипів. Наприклад, масована цілодобова реклама пива та слабоалкогольних напоїв. Навіть пляшка цього пійла вбиває на певний час волю і здатність до творчості. Арій це знає, тому вживає лише те, що робить його сильнішим, здоровішим, чистішим — незважаючи на рекламу чи уподобання решти людей.

Людина, що прийняла Арійський вольовий імператив, усвідомлює себе в центрі подій. Причини своїх перемог і своїх поразок арій шукає не назовні, а в собі. За свої успіхи він дякує Творцю, бо й сам є частинкою соборної особистості Творця. Натомість свої невдачі арій сприймає як еволюційний виклик і стимул до самовдосконалення. Бо людина — це втілена божественна сутність, що розвивається шляхом багаторазового втілення — палінгенезії (реінкарнації): «Істинно кажу вам: ви, що пішли за мною, в палінгенезії стократно одержите і життя вічне успадкуєте» (Матвій 19.28—29). Тому що посіємо сьогодні, те й пожнемо в наступних втіленнях:

— якщо залишимо після себе здорових дітей, то народимося в здорових тілах;

— якщо залишимо після себе чисту природу, то народимося в земному раю, а не на смітнику;

— якщо залишимо після себе культуру, то народимося в світлі й знатимемо, хто ми, звідки прийшли і куди йдемо.

Еволюційне завдання людини — стати боголюдиною: «Я сказав: ви — боги» (Іван 10.34); «Майте віру бога. Істинно кажу вам, що хто скаже цій горі: двигнись і кинься в море, та не сумніватиметься у своїм серці, але віруватиме, що відбувається те, що каже, — буде йому так» (Марко 11.22—23); «Істинно кажу вам: коли матимете віру хоч як зерно гірчичне, і горі оцій скажете: Перейди звідси туди, то й перейде вона, і нічого не буде для вас неможливого» (Матвій 17.20); «Щасливі миротворці, бо вони синами Божими стануть» (Матвій 5.9). Арії — це діти Бога, що прагнуть стати його синами, тобто людьми з божественною свідомістю.

Боголюдський світогляд знаходить свої відображення в відповідній символіці, адже символіка — це сконцентрований світогляд. Символом боголюдського мислення є сварга (свастя, коловорот, свастика, сонцерух, сонцебіг) — універсальний символ Центру. Сварга нагадує арію, що:

— Центром Всесвіту є його Творець-законодавець, якого наші предки називали Сварогом.

— Центром сонячної системи є зірка Сонце, тому сварга є символом Сонця.

Центром земної цивілізації є Борія—ГіперБорія—Арта—Україна, тому сварга є сакральним символом цієї святої землі.

— Тут, в расотворчому казані Північного Надчорномор’я, народились європейська людина й Арійська раса, тому сварга — це її символ. Матеріальним підтвердженням цьому є дивовижно багата свастична традиція трипільської кераміки. Культурологи й антропологи добре знають, що сварга — це «візитна картка» арійських народів.

— До кінця Середньовіччя сварга широко застосовувалася в хрестиянстві (див. Роман Багдасаров, «Свастика: священний символ», розділ 4) і була символом Ісуса Хреста (Рене Генон, «Символіка хреста», розділ 10). Це й зрозуміло, адже Великий Галілеянин розглядався ареохрестиянами як Першолюдина нової раси — зразок для наслідування і центр тяжіння для формування Нової Людини. Гелленське ім’я «Ієс-ус» (від «Ясь»-«Ас»-«Аз») означає ЯСний, світлий, сонячно-божественний, а гелленське слово «хрестос» (найкращий, добрий, щасливий, шляхетний) має первинне значення «боголюдина». Тому сварга є символом арія — нової людини, що твердо прямує до боголюдської реалізації.

2. ТРИ ЗОЛОТІ ПРАВИЛА АРІЯ
Наступний крок Золотої Стежки — усвідомити, прийняти й покласти в основу свого буття «Три золоті правила арія»:

1. Оздоровлюйся!
2. Роби те, що любиш!
3. Тримайся за своїх!


Ця тріада є фундаментом всієї арійської традиції. Тому, закликаючи людину до божественного саморозкриття, український брахман Григорій Сковорода дає нам три генеральні дороговкази: 1) пізнавай себе, вдосконалюйся, вчися тому, до чого маєш здібності; 2) займайся тією професією, що відповідає твоїй природі; 3) дружи з тими, до яких є народжений. Нехтування ж цими правилами мудрець вважав проявом сатанинського збочення, що веде людину до погибелі (див. трактат «Розмова, названа алфавіт, або буквар миру»).

1. Оздоровлюйся!
Великі справи можуть робити тільки сильні люди — духовно, психічно й фізично. Тому арій стає на шлях оздоровлення та самовдосконалення. Він гартує своє тіло фізичними вправами та процедурами, відмовляється від шкідливих звичок, харчується здоровою їжею, живе в гармонії з природою, тримає в чистоті свою свідомість і навколишній простір, розвиває світогляд, пізнає себе, зміцнює волю. Перше золоте правило арія означає:

— перехід до позитивного, сонячного світогляду;
— очищення психіки від негативних емоцій, паразитичних руйнуючих програм, страхів, тривог, інформаційного бруду;
— оздоровлення фізичного тіла.


Для формування правильного світогляду корисно познайомитися з книгами «Арійський стандарт» і «ПШЕНИЦЯ БЕЗ КУКОЛЮ. Хрестове Євангеліє без вставок і спотворень». Для очищення психіки, позбавлення від хронічних хвороб і покращення долі найефективнішою є технологія «Живе Слово» головного лікаря Інституту метафізичних досліджень «Перехід-IV» Олександра Філатовича. Вона добре доповнюється традиційним комплексом посилення біоенергетики «5 тібетських вправ». Дуже корисним є гармонійно вписуватися в природні цикли. Зокрема, починати день з шостої години ранку (стандартний початок арійської доби), а новий рік — з весняного рівнодення 22 березня.

Оздоровлення — це перший крок до здійснення великих справ. Тому то Ісус розпочав своє служіння з 40-денного голодування — задля фундаментального очищення душі й тіла. А також для того, щоб дати нам наочний приклад, з чого нам треба розпочинати НАШ ПЕРЕХІД.

2. Роби те, що любиш!
Люби Господа, Бога твого, всім серцем твоїм, всією душею твоєю і всією думкою твоєю. Будьте досконалі, як Батько ваш небесний досконалий! (Матвій 22.37, 5.48)

Щоб стати досконалим, треба постійно робити досконалі вчинки. Але справжня досконалість можлива лише в тих справах, які робляться з любов’ю. Бо любити людина може лише те, до чого має певну спорідненість, природовідповідність. Тому найвищої майстерності людина досягає лише в тій діяльності, що відповідає її вродженим здібностям і талантам.

Для кожної людини існує своя природовідповідна діяльність. Якщо людина робить якусь суспільно-корисну справу невимушено, радісно й ефективно — то це саме та «споріднена праця» Григорія Сковороди, яка розкриває в людині її божественну природу і приносить їй щастя та розвиток: «Благодарення блаженній природі за те, що потрібне зробила неважким, а важке — непотрібним». І навпаки, «мертва зовсім є душа людська, яка не віддана своєму спорідненому ділу, подібна до каламутної та смердючої води... Що горесніше, як плавати в достатку і смертно мучитись без спорідненої справи? І нема радісніше, як жити за натурою» — навчав мудрець. Споріднена праця завжди робиться з любов’ю. Як показав Еммануїл Сведенборг, виконання роботи з любові до неї є ознакою ангельською, а робота тільки задля потреби в їжі та одягу — ознакою диявольською.

Згідно з Арійською традицією, фахова діяльність є виявленням і продовженням власної природи людини. Більше того, виконання кожною істотою діяльності, згідної з її сутністю, найвищою мірою відповідає космічному порядку, а сама ця діяльність набуває ознак святості. У нерозумінні цього принципу виразно виявляється помилка сучасної світської концепції, згідно з якою людина може обрати будь-яку професію і навіть змінювати її, неначе професія є чимось чисто зовнішнім і без усякого реального зв’язку з індивідуальною природою людини. Звідси сучасна мода на «престижні професії» і пов’язана з цим масова некомпетентність, що набула загрозливих масштабів.

З традиційної ж концепції випливає, що будь-яка суспільно корисна діяльність є престижною і священною, якщо тільки вона робиться кваліфіковано і з любов’ю. Справді, погляньмо на власний організм, — чи можна сказати, що якісь наші органи є меншовартісними або що їхні функції є непрестижними? Так само й із народним організмом — вартість людини визначається не характером виконуваної суспільно корисної роботи, але якістю її виконання.

За такого підходу люди, які кваліфіковано роблять свою справу на різних рівнях суспільної ієрархії, насправді є рівними перед суспільством і перед Богом. Про це чудово сказав геніальний Сковорода: «Бог подібний до багатого водограю, що наповнює різні посудини, відповідно до їхнього об’єму. Над водограєм напис: “Неоднакова всім рівність”. Ллються з різних рурок різні струмені в різні посудини. Менша посудина має менше, але тим однакова вона з більшою, що так само повна. Бо що є дурніше, як рівна рівність, яку дурні у світ ввести марно хочуть? Яке бо дурне те, що супротивне блаженній природі?»

3. Тримайся за своїх!
Люби ближнього твого, як себе самого (Матвій 19.19)

Ближніми для тебе є ті, які вчинили або чинитимуть тобі милосердя, роблять тобі добро, люблять тебе, цінують, співчувають, симпатизують. Мертві, живі й ненароджені. Твої родичі, друзі, сусіди, колеги по роботі. Принцип «Тримайся за своїх!» означає:

— Пам’ятай історію свого роду, народу, раси; шануй рідні звичаї, люби Батьківщину.

— Дій солідарно зі своїми ближніми, допомагай, підтримуй, захищай; господарюй на своїй землі.

— Дбай про своїх нащадків і нащадків своїх ближніх.


Щоб жити вільним життям, потрібно володіти власним простором свободи. «Вільно діяти» і «володіти» — взаємопов’язані поняття.

3. ІНІЦІАЦІЯ
Після того, як людина сприйняла Арійський вольовий імператив і Три золоті правила арія, вона може здійснити Ініціацію — перехід від старої до нової людини. В ході ініціації в людині вмирає стара особистість і народжується нова. Людина стає арієм, «двічі народженим», співзасновником нового українського етносу і нової раси.

Практично Ініціація здійснюється через 40 денне очищення за допомогою технології самозцілення Живе Слово. Число 40 символізує звільнення від кайданів перестарілого, вмираючого світу — й відкриття себе до нового, молодого, ярого життя.

Протягом 40 днів людина не їсть м’яса і не вживає наркотичні речовини (алкоголь, кава, тютюн), уникає інформаційного бруду та негідних вчинків, різко обмежує перегляд телепрограм, утримується від лихослів’я та інших шкідливих звичок. Вона контролює свої почуття й намагається не піддаватися страху, тривозі, ненависті, заздрості та іншим негативним емоціям.

Вона двічі на день — зранку і ввечері — по півгодини читає спеціальні тексти. В процесі читання вона входить у змінений психофізичний стан і відкривається для світлоносного потоку («ефірного потоку» або «потоку Святого Духа»). Він проходить крізь її голову і строго вертикально входить в землю, розходячись у ній подібно до коренів дерева (цей потік бачать люди з екстрасенсорним сприйняттям). Тому Живе Слово найкраще читати стоячи (як на богослужінні в православній церкві), щоб потік проходив через усе тіло.

Протягом 40 днів людина перетворюється. Відбувається очищення психіки й душі, з’являється позитивний погляд на життя і впевненість у собі. Поступово, через серію короткочасних загострень, з людини виходять хронічні хвороби, стреси, фобії, негативні емоції. Радикально підвищується ІМУНІТЕТ. З’являється більше життєвої енергії, до людини починають притягуватися позитивні люди і позитивні події — згідно з принципом «чисте тягнеться до чистого». У людини покращується доля, вона опиняється під захистом вишніх світлих сил. В неї посилюється інтелект, прояснюється свідомість, вона починає значно краще розрізняти правду і брехню, добро і зло. Молоді люди швидше йдуть до самореалізації, старші — омолоджуються. Критерієм того, що ініціація відбулася, є відчуття оздоровлення і спокійної внутрішньої Сили.

Після 40 денного базового курсу арій продовжує практикувати Живе Слово, і тоді перед ним відкриваються ще більші можливості:

— він вивчає тексти Живого Слова напам’ять і може здійснювати зцілююче читання при будь-якій зручній нагоді, зокрема в транспорті, під час прогулянки чи занять фізкультурою;

— він вливає світлу енергію в спільний егрегор (колективний психоенергетичний банк з власним когерентним полем) і сам при потребі отримує від нього додаткову силу, особливо в критичних ситуаціях;

— остаточно розриває зв’язок з сатанинським егрегором страху та тривоги, який висмоктує з людини енергію й робить її донором системи всесвітнього зла;

— знання напам’ять текстів Живого Слова стає своєрідним паролем, який дозволяє аріям ідентифікувати один одного;

— людина перестає хворіти і потрапляти в халепи, у неї вилаштовується гарна доля;

— при читанні Живого Слова освячується (сакралізується, намолюється) простір, в якому відбувається читання; при цьому арій перетворюється на священика — провідника між Землею і Небесами;

— тривале застосування освячуючої сили Живого Слова і регулярне входження в світлоносний потік покращує не лише фенотип людини (зрілі люди омолоджуються на 10—20 років), але й її генотип (блокується все слабке й активізується все сильне); в такий спосіб відбувається формування генетичної основи нової раси.

Шоста Раса час відчиняє
Потік ефіру сміливо направляє
Ковзає, пливе, просуває
Стабільності рутину Змиває
Створюємо!

Олександр Філатович, «Живе Слово», Цифрона 6.

4. НОВЕ ІМ’Я
Нова людина, що народилась після проходження Ініціації, потребує нового ідентифікатора у Всесвіті. Їй потрібне нове ім’я. Людина вибирає його сама, згідно з власним відчуттям того, що найкраще відповідає її справжній природі й земному покликанню. Це своє нове ім’я — ім’я новонародженої арійської людини — вона розкриває тільки аріям. У старому, неарійському середовищі вона використовує старе ім’я, в новому — нове.

5. ПОСТРИГ
Для того, щоб посилити й закріпити внутрішню трансформацію, людина змінює свою зовнішність. У першу чергу це стосується зачіски. Специфічна зачіска — це одна з ознак для ідентифікації своїх, аріїв, ближніх. Зачіска жінки повинна підкреслювати її жіночість, зачіска чоловіка — його мужність.

Особливістю чоловічої арійської зачіски є виголені скроні. Це прадавня, первинна арійська традиція. Арійці почали першими виголювати скроні завдяки тому, що першими освоїли культуру геометричних мікролітів — вузьких ножеподібних пластин. Через надзвичайну гостроту (гостріше скальпеля) вони використовувалися як бритви і вкладиші для ножів та серпів. Територія поширення культури мікролітів точно збігається з територією розселення арійців.

До речі, в ортодоксальному іудаїзмі усталеним звичаєм є приховування скронь під довгим волоссям — пейсами. Цей звичай виник «в піку» арійцям, оскільки іудеї для підкреслення власної унікальності намагалися по можливості все робити навпаки: писати справа наліво, святкувати Новий рік не навесні, а восени, починати добу не зранку, а з вечора тощо (див. книгу «Арійський стандарт», розділ «Арійська теза і єврейська антитеза»).

6. ОДЯГ
Другим важливим зовнішнім проявом внутрішньої трансформації є зміни в одязі. Це ще один спосіб самоідентифікації нового народу, який допомагає знаходити своїх.

По-перше, арій уникає того, щоб носити на собі рекламу якихось іноземних країн, компаній, брендів чи просто безглузді написи. Він визнає лише рідну, сонячну символіку, передусім різноманітні форми хрестів і сварг, адже вони є символами Центру (див. 1. «Арійський вольовий імператив»).

По-друге, арійська традиція негативно ставиться до татуювань, пірсингу (проколювання тіла металічними предметами), обрізання та інших «вдосконалень» людського тіла, оскільки вважає, що Творець створив людину досконалою. Натомість для аріїв властива культура тимчасового ритуального розфарбування. Коли зникає потреба в такому розфарбуванні, воно легко змивається, після чого людське тіло знову залишається первозданно чистим і неушкодженим. Застосування ж татуювань і, особливо, пірсингу з арійської точки зору вважається ознакою темноти або морального й фізичного виродження.

7. ЧЕСТЬ І СЛАВА
Арійська людина живе чистим, свідомим і повнокровним буттям. Вона не забруднює себе шкідливою їжею, низькими думками, лихим словом і негідними вчинками. Вона не живить диявольський егрегор тривогою, заздрістю та ненавистю. Натомість вона освячує себе, накопичує силу і з кожним днем стає все досконалішою. Арій вчасно приходить на зустрічі й виконує свої обіцянки.

Хай буде ваше слово: так — так; ні — ні. А що більше цього, те від лихого (Матвій 5.37)

Арій живе так, неначе весь час перебуває в «прямому ефірі», неначе кожне його слово, дія і навіть думка транслюється на весь світ. Тому все, що він робить, має бути добрим прикладом для сучасників і наступних поколінь. Арій іде шляхом честі й слави, тому йому немає чого соромитись. Це робить його захищеним у сучасному світі тотального контролю, компрометуючих прослуховувань і підглядувань. Збулося пророцтво Ісуса Хреста, яке водночас є його настановою для нових аріїв:

Остерігайтесь фарисейської закваски, тобто лицемірства. Нічого бо нема схованого, що б не відкрилось, і скритого, що б не виявилось. Ось чому те, що ви сказали потемки, почується при світлі; і те, що ви говорили на вухо по сховках, оголоситься на крівлях (Лука 12.1-3).

Продуктивна поведінка арія стає найпереконливішим аргументом істинності його світогляду. Цю єдність теорії та практики ми називаємо «практичним хрестиянством» або «арійським хрестиянством».

Світогляд нового арія формується 25 тисячолітньою традицією Білої (Борійської) раси та її спадкоємицею — 7 тисячолітньою традицією Арійської (Гіперборійської) раси. Вона зафіксована у «Велесовій книзі», в індоарійській та кельтській традиціях. Багато фрагментів арійських ритуалів збереглося в українському народному звичаї та звичаях інших народів світу.

Святим письмом для нової арійської громади є послання Ісуса Хреста сучасному людству — сакральний документ під назвою «Добра Новина Ісуса Хреста, Сина Божого», підкріплений його гіперфотографією на Туринській плащаниці. Ісус є першолюдиною і засновником раси нових аріїв.

8. ОРГАНІЗАЦІЯ
Кожен «двічі народжений» після долучення до повноти арійського буття має природне бажання поділитися цим даром з іншими людьми. Він навчає своїх родичів, друзів і знайомих, допомагає їм вирватися з кайданів диявольської «матриці», зцілитися за допомогою Живого Слова і здорового способу життя, виховує, організовує, підтримує й захищає. Поступово навколо нього формується громада аріїв, а він сам стає батьком-засновником, патріархом цієї громади, незалежно від того, скільки йому років — 18 чи 80.

Ознакою народження громади є її здатність досягати відчутних позитивних результатів у певному напрямку діяльності (наука, мистецтво, цілительство, книговидання, бізнес тощо) і спроможність до самозахисту.

Формою організації раси нових аріїв є глобальна мережа арійських громад. Логічним організаційним завершенням цієї мережі буде всесвітня арійська держава-громада (глобальна держава-корпорація) — Вишня Борія, Третій Гетьманат.

---КОМУ ВНИЗ. "Ліра. Вишня Борія" (аудіо, 4.02 Мб)

9. ТЕХНОЛОГІЇ
Найголовнішою технологією завжди було і є творення нової людини. Ключовою технологією арійської спільноти є «Живе Слово» Олександра Філатовича. Очищення свідомості, посилення інтелекту й фізичне зцілення відкривають аріям шлях до опанування всіх інших технологій — виховних, організаційних, інформаційних, промислових, сільськогосподарських, природоохоронних, бізнесових тощо.

Сучасна індустріальна цивілізація чинить відчайдушний опір інноваціям, оскільки вони роблять непотрібними цілі галузі виробництва товарів та послуг з їхніми енергозатратністю, екологічною шкідливістю, протиприродністю чи безглуздістю. Сила нової раси — у відкритті простору для нових технологій та самореалізації їхніх творців.

10. ВІДНОВЛЕННЯ СВІТОЛАДУ. МИР ВИШНЬОЇ БОРІЇ

Щасливі миротворці, бо вони синами Божими стануть (Матвій 5.9).

Україна – це геосоціальний організм, що розвивається в пульсуючому режимі. Історична доба цього пульсара становить 532 роки, протягом яких автохтонний український народ проходить перенародження і тотальне оновлення. Кожні 532 роки на цій землі народжується новий український етнос, який формує нову державну систему: козаки — Гетьманат Богдана Хмельницького; руси — Київську Русь; анти — Антський союз; сармати — Велику Сарматію; сколоти — Велику Скуфію... Українські етноси, що послідовно народжуються на цій землі, генетично споріднені між собою як батько, син, внук, правнук і т. д.

Це місце, де розгадуються всі загадки. Тут зв’язок між цим світом і наступним (Френк Герберт).

Спроба прослідкувати початок українського геосоціального організму приводить нас до легендарної Борії — священної «Землі вепра». Тут у 25 тис. до н. е. народилась Біла раса — раса європейських кроманьйонців. Територіально Борія (наголос на букві «о») знаходилась на землях північніше прісноводного Понтійського озера, яким було Чорне (Руське) море до Циркумпонтійської катастрофи. У 55 ст. до н. е. солоні води Середземного моря прорвали Босфор і затопили величезні простори Борії разом з людьми і тваринами, що її населяли. Сьогодні це мілководдя Чорного моря між Румунією і Кримом, а також Азовське море.

Частина людей, яка завчасно врятувалася від стихії Великого потопу, здійснила перехід на північ, на географічно вищі землі й заснувала цивілізацію Верхньої Борії, всесвітньо відомої під іменем «ГіперБорія». Старі ж, затоплені долини назвали словом «Альтлан», буквально — «Стара земля», звідси славнозвісні міфи про Атлантиду і атлантів — кремезних русявих європеоїдів-борійців.

Гіперборія — це сакральна назва цивілізації Північного Надчорномор’я, відомої також як Трипільська або Арійська цивілізація. Її народження відбулося після Великого потопу (Циркумпонтійської катастрофи), звідси арійська традиція літочислення від 5508 року до н. е. — від народження «нового світу». Це літочислення офіційно проіснувало в Україні до 1720 року. Формування цивілізації Гіперборії супроводжувалося формуванням раси вищого рівня — Арійської раси. У другій половині 6 тис. до н. е. вона пережила демографічний вибух і кількома великими хвилями розселилася на величезні обшири Євразії, започаткувавши феномен індоєвропейської мовно-культурної спільноти.

Новий день, зоря світанку
Сонце усміхається, промінь в небі виграє
Життя преображається
Творимо!

Олександр Філатович, «Живе Слово», Цифрона 22.

Сьогодні на українській землі відбувається черговий Великий Перехід, який має привести до формування цивілізації вищого рівня — Вишньої Борії і народження нової раси. До 2015 року Україна має пройти повну трансформацію. Це буде поверненням до природного порядку і відновленням Сонячного Миру. Йдеться саме про відновлення, оскільки Сонячний Мир виникав і раніше як результат попередніх цивілізаційно-расових Переходів.

Слово «мир» має той самий корінь, що і слово «міра». Мир — це дотримання міри, тобто правильних, природних, божественних пропорцій. Це не суцільний спокій, а динамічний стан гармонійного розвитку з елементами неминучої боротьби і вольового подолання суперечностей. Звідси арійські імена Володимир — «володар міри» і Мирослав — «знавець міри». Мир — це гармонія різноманітності, це справедливість і вдячність.

Новий сонячний народ — це народ-миротворець, творець Миру, знавець Міри, планетарний відновлювач Божих пропорцій. В його колективній підсвідомості дрімає генетична пам’ять про дерзновенне творення Миру Борії 25-го тис. до н. е. і Миру Гіперборії 6-го тис. до н. е.

Так вже було. Так буде й цього разу — якщо ми захочемо.

Мир Вишньої Борії — Pax HyperBoria.

Хай Буде!


 

---КОМУ ВНИЗ. Заповіт арійській людині» (аудіо, 2.28 Мб)

*** Обговорити на форумі «Перехід-IV»

-------------------------------------
В тему:

Відбувся Третій збір Арійської Стрілецької Асоціації (фоторепортаж)

АРСА-2, або Час кшатріїв

Арії, діти Бога

Найбільший Українець

Добра Новина Ісуса Хреста, Сина Божого (автентична Євангелія)

Живе Слово в демографічній стратегії Третього Гетьманату

Атакуй першим! “Рідна мода” продає футболки Арійської стрілецької асоціації

Суперкорпорація Україна

До всесвітньої української держави-громади

Послання кризовому людству

Це не божевілля. Це Спарта!

Арійська стрілецька асоціація

Реформація: 25 пунктів

Варнова самоорганізація і принцип Пітера

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Дуб Молодий.
0
Ще не підтримано

Цікава стаття, дякую.

Рабів до раю не пускають.

Коментарі

Зображення користувача Все Випадково.
0
Ще не підтримано

Як стати арієм? Тільки успадкувавши гени.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Також треба пройти ініціацію-випробовування. Оце випробовування тим більше, чим більшого ти прагнеш. В мене, наприклад, від початку такоі ініцації залишишились медичні документи. Вони свідчать про те, що від такого випробовування звичайна людина (гобіт) швидко померла би.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Ці гени ще треба активувати: https://www.ar25.org/node/22688

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Дуб Молодий.
0
Ще не підтримано

Цікава стаття, дякую.

Рабів до раю не пускають.