Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Америці виявили оберігаючу свастику на пшеничному полі

В американському штаті Нью-Джерсі, в окрузі Мерцер, поліція під час обльоту на вертольоті одного із пшеничних полів виявила свастику, повідомляє телеканал NBC.

Символ був нанесений на поле недалеко від дороги. Його можна було побачити тільки з великої висоти, оскільки він займає площу, як зазначив телеканал, "у кілька акрів". У поліції заявили, що свастика на полі є рукотворною.

Знак розташований поруч із місцями, де влітку 1998 і 1999 років також знаходили аналогічні зображення. Тоді нікого затримати не вдалося. Власник поля і його сусіди дивуються, хто міг нанести на поле цей символ. Місцеві поліцейські намагаються з'ясувати, хто є автором виявленої свастики.
 


Рух за годинниковою стрілкою


Сварга-Свастя-Свастика - це стародавній символ України, що вказує на духовний центр, планетарний полюс.


Арійський оберіг: Свастя – Сварга – Свастика. Українська традиційна вишиванка з символами Центру. Історико-археологічний музей “Прадавня Аратта – Україна” в с. Трипілля. Фото НО


Сварга є головним графічним символом-оберегом арійських (індоєвропейських) народів, їх «візитною карткою». Вона народилася з протосвастичних меандрів кроманьйонської Борії. Це найпоширеніший символ на на Трипільській кераміці: «Найбільшою цивілізацією Східної Європи, в рамках якої відбувається виділення свастики в окремий символ, є неолітична культура Трипілля-Кукутені (VI—III тис. до н. е.)» — пише Роман Багдасаров у фундаментальному дослідженні «Свастика: священний символ», 2001, розділ 3.

Свастичні меандри Борії
Браслет 25 тис. до н. е. з Мізина (Україна) і чаша з атакуючими сваргами 6 тис. до н. е. із Джан Хасана (Анатолія). Той самий свастичний узор, характерний для Білої раси. Ці предмети розділяє 20 тисячоліть, але вони виготовлені в одній традиції. Внизу — узор з традиційної української вишиванки


В українській народній традиції цей символ найчастіше називають словом «свастя». Воно походить від «Сва-з-тя», тобто «Святість з тобою» або «Святий з тобою». Це захисна формула, адже людина, яка перебуває в єдності зі Святим Творцем, є невразливою. Відповідно, й саме зображення свастя є оберегом:

Хай Сонце — прабог всіх релігій,
Золотопере й життєсійне
Благословить мій дім крилатий.
Накреслю взір його неземний,
Святий арійський знак таємний,
Накреслю Свастику на хаті
І буду спати вже спокійно.

(Богдан-Ігор Антонич, «Молитва», 1936 рік).

Привітання «Свастя!» була традиційним для аріїв, подібно до «Мир вам!», «Бог з тобою!» чи «Доброго дня!». Наприклад, читаємо в індоарійській Бгаґавад-Ґіті: «До Тебе боги припадають із вигуком: Свасті! Тебе святі ріші благають: рятуй від напасті!»

Як переконливо показав Рене Ґенон, сварга є і завжди була знаком полюса — таке її істинне традиційне значення (див. його статтю «Атлантида і Гіперборія»). За Гіперборійською традицією, божественним полюсом є Бог-Творець, космічним полюсом — Сонце, земним полюсом — Гіперборія, тому сварга є одночасно символом і творця Всесвіту Сварога, і зірки Сонця, і країни Гіперборії, а також арійської раси, що народилася в гіперборійському расотворчому казані (У-країні).

З цієї ж причини до кінця Середньовіччя сварга широко застосовувалася в хрестиянстві (Роман Багдасаров, «Свастика: священний символ», розділ 4) і була символом Ісуса Хреста (Рене Ґенон, «Символіка хреста», розділ 10). Це й зрозуміло, адже Він розглядався як зразок для наслідування і як полюс тяжіння для формування Нової Людини.


Арійська мозаїка храму в Мегідо (Галілея) з рибами, хрестами, атакуючими трипільськими свастиками (за годинниковою стрілкою, "по сонцю") та безкінечниками-меандрами (Фото www.isra.com/news/58704)
 

На думку ізраїльських вчених, це найдавніший хрестиянський храм. Фундамент храму добре зберігся. На ньому можна прочитати напис на гелленській — "Ця будівля присвячена Господу Богу Ісусу Хресту".

---------------------------------------------
В тему:

У Галілеї неподалік міста Мегідо віднайшли арійський хрестиянський храм

Свастика і таємниця імені «Україна»

40 мільйонів років тому Україна була островом

Арійські корені культури давнього Китаю

Олександр Поліщук: «Це дивовижний артефакт Трипільської цивілізації!»

Арійська основа хрестиянства

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи