Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

30 вересня голосувати підуть раби

Категорія:

Мати загиблого журналіста Георгія Гонгадзе Леся Гонгадзе не піде голосувати 30 вересня.
«Коли мене люди питають, за кого ж голосувати, я відповідаю – усіх повикреслюйте. Це ж не вибори, а знущання. Це витрачання наших грошей, наших пенсій, це наші невиліковні хворі, наші смердючі каналізації, якими нас намагаються задушити. А тим часом вони мають дачі, живуть за містом, відпочивають на Кіпрі. А нещасний народ втягується в їхню гру», – заявила Леся Гонгадзе сьогодні, 28 вересня, в коментарі ЗІКу.

Леся Гонгадзе не голосуватиме 30 вересня і уникає будь-яких політичних дискусій у громадських місцях. «Нестабільність в суспільства комусь вигідна. Сумно дивитися на тих, хто піддається впливові, задурманених, обдурених, нерозвинутих, що захопилися цими політичними забавами, бо від цих виборів абсолютно нічого не залежить. Все поділено. Більше того, в один прекрасний день ми опинимося в становищі, коли все буде приватизовано невідомо ким і невідомо для кого, а ми з вами станемо кріпаками та рабами», – додала пані Леся.

На її думку, лише рабам потрібний хліб та видовища.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи