Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Американська середня школа заборонила американський прапор

Новий ляпас. Як передає «NBC news»: «На шосту річницю подій 11 вересня учням однієї з середніх шкіл було заборонено носити одяг з американським прапором. За новими шкільними правилами учням школи «Hobbton High School» не можна носити речі із зображеннями прапорів будь-яких країн, включно зі Сполученими Штатами. Нові правила народились внаслідок суперечки з учнями, що носили одяг із зображеннями прапорів інших держав.»

Школа «Hobbton High School» знаходиться в окрузі Сампсон (Sampson), в Північній Каролині. Це один з численних невеликих сільських округів, розкиданих по Америці, що майже повністю заполонені нелегальними мігрантами, які працюють на навколишніх плантаціях агро-бізнесових корпорацій, що розрушає традиційну американську сімейну ферму.

Один з індикаторів чисельності нелегалів – це те, що мігранти-робітники, які не сплачують податків, заполонили державні школи, такі як «Hobbton High School», де корінне біле американське населення доволі малочисельне. Більш-менш заможні білі віддають дітей в приватні школи, або взагалі уїжджають, що поступово руйнує податкову базу. Середній клас та незаможні білі, котрі не можуть це собі дозволити, вимушені віддавати своїх дітей в ці пекельні школи, майже такі ж погані, як і школи з чорними учнями. Правило «без прапорів іноземних держав» - це явно спроба нерішучої шкільної адміністрації зупинити зухвалу демонстрацію мексиканського прапору при збереженні політичної коректності.

«NBC news» констатує: «Директор школи в окрузі Сампсон називає ситуацію плачевною, але каже, що освітяни не хотіли би, щоб від них вимагали, які прапори можна дозволити.» Тобто освітяни тепер мають повноваження визначати, що навіть прапор Сполучених Штатів більше не дозволений? Цікаво? А хто дав їм на це право?

Потужна хвиля нелегалів з Третього Світу через наші широко відкриті кордони розливається не лише в економічний та політичний сектори, але й на нашу культурну площину. Великий шмат Сполучених Штатів готується до анексії Мексикою через вторгнення та окупацію. Керівники школи в окрузі Симпсон певно не ризикнули заборонити мексиканський прапор через загрозу насильства проти них та інших учнів. Проте заборонивши американський прапор, вони капітулювали перед мексиканцями.


High School Bans US Flag
Jeff Davis, “European American News”, 15 вересня 2007.


Переклав Володимир Щербина


--------------------------------------

В тему:

Темний бік імміграції

Етнополітична карта світу 21 століття

Наші інтереси: 

Вторгнення починається з малопомітних речей у культурній площині. Просування чужого прапора, просування чужої мови... Треба вивчати чужий досвід, щоб не потрапити у халепу самим.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи