Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Індії відзначають свято вогнів Дівалі

Традиційно біля порогів будинків запалюються лампади, фасади прикрашаються різноколірними лампочками. Цього дня прийнято підносити молитви богині Лакшмі, звертаючись до неї за підтримкою в сімейних і грошових справах.
Багато компаній відзвітували про двократне зростання попиту на споживчі товари в передсвятковий період в порівнянні з минулим роком. Серед них продавці побутової електроніки та інтернет-магазини, а також рекламні фірми.

Для сотні торговців фейєрверками з північноіндійського міста Сирса четвер став "чорним" днем. У попередній Дівалі день вогонь знищив тут близько 100 лотків з товаром. Вогонь знищив тонни товару, залишивши власників без заробітку.

Місцева влада погодилася піти назустріч знедоленим продавцям хлопавок, виділивши кожному по 25 тисяч рупій і пообіцявши додаткову підтримку.

Свастика використовувалася багатьма народами світу - вона була присутня на зброї, предметах повсякденного побуту, одязі, прапорах і гербах, використовувалася при оформленні церков і будинків.

У свастики як символу багато значень, у більшості народів всі вони були позитивні. Свастика у більшості стародавніх народів була символом руху життя, Сонця, світла і благополуччя.


Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи