Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ісламізація Москви. Карма

Якщо відштовхуватися від офіційних цифр, то в Москві проживають біля двох мільйонів мусульман. Існує більше 40 мусульманських громад у різних районах міста.
В основному це нечисленні групи, зібрані по інтересах бізнесу. Однак є й великі з амбіціями куди більшими, ніж мережа гаражних автосервісів або пари торговельних рядів на ринку.

Створення мусульманських дитячих садків, шкіл, поліклінік і культурно-дозвільних центрів все це плани мусульманської громади Південного та Північного Бутова "Милість". Ця ж організація ініціює збір грошей на будівництво мечеті на вулиці Ахмата Кадирова. Недавно при цій громаді навіть почало працювати шлюбне агентство для правовірних, назване "відділом родини й шлюбу". Але ж усього пару тижнів тому на ІІІ Всеросійському мусульманському форумі делегати на чолі з головою Ради муфтіїв Росії Равілем Гайнутдіном зійшлися на тім, що "мусульмани настільки вписані в культуру Росії, що розділити її по релігійній ознаці неможливо".

Цей район, до слова, для створення "шаріатського раю" обраний не випадково. З 200 тисяч жителів майже третину сповідають іслам. На думку експертів, більшість місцевих мусульман приїжджі. Квартири викуповувалися за непридатною ціною, коли дома стояли ще в котлованах за принципом ближче до своїх. У підсумку в Бутове виросли цілі вулиці, на яких проживають азербайджанці, дагестанці, чеченці, татари та ін.

Навіщо ж столичним мусульманам об’єднуватись?Що це, бажання не втратити свою самобутність або прагнення до створення своєрідних національних територій-гетто? І чи не перетвориться згодом Бутово, а за ним й інші спальні райони столиці в подобу вибухонебезпечних пригородів Парижа?

Джерело - BrotherHood 28 Ukraine.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи