Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

“Дикі танці” з “Коломийкою”

У неділю, 15 червня, у столичному клубі „Sun City Славутич” співачка Руслана провела одразу дві презентації – нового альбому „ДИКІ ТАНЦІ”, що зведений на студії „Real World” в Лондоні і випущений лейблом „EMI”, а також нового кліпу „Коломийка”.
Кліп гості переглянули на великому проекційному екрані. На відміну від попереднього, достатньо пафосного кліпа Руслани „Знаю я” – із великими вертольотними зйомками і концертом на водоспаді, „Коломийка” – весела, і, кажучи на молодіжному сленгу, „стьобна” історія про те, як пихаті столичні кіношники і шоу-бізнесмени приїхали шукати нових „зірок” у далеке карпатське село. Чим закінчився „кастінг коло мийки” і чи стала зіркою трохи дикувата головна героїня кліпу (вгадайте, хто її зіграв?..) – про це дізнаєтеся вже зовсім незабаром, побачивши кліп на провідних музичних каналах.

Звичайно, виступила на презентації і сама Руслана – у супроводі балету „Життя” і під спалахи піротехнічного шоу. Гості почули і прем’єри з нового альбому, і давно улюблені пісні. Згідно з усіма традиціями, новий альбом треба було „обмити”, що і було зроблено просто на місці, у басейні.

Хотіли ведучі шоу „обмити” і саму Руслану (вона з’явилася на сцені в новому іміджі запальної гуцулки). Співачка була зовсім не проти, але в останній момент вирішила не показуватися перед поважною публікою в неестетично мокрому сценічному костюмі, з розтріпаним волоссям і розмазаним „мейкапом”, тому лише трохи помочила ноги. Тим не менше, усіх формальностей було дотримано!


В тему:

Дівчина-воля, дівчина-зброя
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи